Shaklee Bagi Kereta?? Biar betul nie...

Jumaat, April 21, 2017 Mie Normi 0 Comments

Kalau sebut pasal MLM saja mesti tunjuk kereta free kan?? Tapi betul ke dalam shaklee pun dapat kereta..

Haaaa jangan panik dulu, sebenarnya bila dah join shaklee nie memang akan layak dapat car bonus, so tak kisah la samaada nak beli kereta ataupun tidak

Kelayakan utama untuk dapat car bonus perlulah naik rank supervisor dahulu, mudahkan tapi tak la semudah abc sahaja, perlu ada usaha dan bersungguh sungguh jika inginkan segala kelebihan yang ditawarkan oleh pihak shaklee nie..

So macam mana?? tak nak join ke?? selalu dengar bonus duit je kan, sebenarnya macam yang shaklee tawarkan bila kita join perniagaan menjual produk shaklee nie

Nak tau lebih lanjut.... boleh contact Mie ok 010.3694948

0 ulasan: