Shaklee Bagi Kereta?? Biar betul nie...

Jumaat, April 21, 2017 Unknown 0 Comments

Kalau sebut pasal MLM saja mesti tunjuk kereta free kan?? Tapi betul ke dalam shaklee pun dapat kereta..

Haaaa jangan panik dulu, sebenarnya bila dah join shaklee nie memang akan layak dapat car bonus, so tak kisah la samaada nak beli kereta ataupun tidak

Kelayakan utama untuk dapat car bonus perlulah naik rank supervisor dahulu, mudahkan tapi tak la semudah abc sahaja, perlu ada usaha dan bersungguh sungguh jika inginkan segala kelebihan yang ditawarkan oleh pihak shaklee nie..

So macam mana?? tak nak join ke?? selalu dengar bonus duit je kan, sebenarnya macam yang shaklee tawarkan bila kita join perniagaan menjual produk shaklee nie

Nak tau lebih lanjut.... boleh contact Mie ok 010.3694948

0 ulasan:

Dapat apa JOIN SHAKLE??

Rabu, April 19, 2017 Unknown 0 Comments


Assalammualaikum wbt

Selamat Petang semua.....


Ramai yang bertanya dengan Mie, apa yang Mie dapat sepanjang join shaklee nie.... Haaa meh sini nak bagi tau, macam-macam yang mie dapat ok

Sebelum nie Mie pernah tulis entry pasal nie, jemput baca lanjut disini OK... 
nie adalah salah satu sebab yang Mie dapat bila join shaklee nie, tak perlu keluar duit pun untuk beli vitamin keperluan sendiri tau.

Selain itu juga, apa yang best lagi adalah 
dengan hanya menggunakan modal yang rendah dan tidak perlu keluar rumah pun kita menjana pendapatan, haaaa elok sangat la klu suri rumah nak join nie, macam Mie plak memang bekerja, tapi dengan peluang yang shaklee bagi nie, tak membebankan langsung kerja yng sedia ada... 
Itu juga salah satu sebab 


0 ulasan:

Rawatan Ketika Terkena Chicken Pox

Isnin, April 03, 2017 Unknown 0 Comments







Pernah dengar Chicken Pox? Chicken pox selalunya mudah dijangkiti, jadi apa kata hari nie kita berkenalan sikit berkaitan Chicken Pox ni ok...
Beberapa persoalan berkaitan Chicken Pox yang anda perlu ketahui
Apakah Komplikasi Chicken Pox??
✔️boleh meninggalkan parut hodoh pada kulit
✔️pneumonia akan terjadi dan jika teruk boleh mengakibatkan kematian
✔️keradangan pada otak
Siapakah Golongan Yang Berisiko Tinggi Jika Terkena Chicken Pox??
✔️bayi yang baru lahir
✔️ibu hamil
✔️mereka yang mempunyai imun rendah
Bagaimana Cara Rawatan Chicken Pox??
✔Anda perlu ️minum banyak air untuk elakkan badan dehidrat
✔️ambil paracetamol untuk menurunkan demam
✔️sapu krim seperti calamine losyen
✔️sapu herbal blend
✔️jauhkan makanan bergaram
✔️jauhkan makanan bersitrus
Selain dari atas, anda juga boleh mencuba Set Chicken Pox ini

0 ulasan: