Benarkah Milkbooster Pilihan Ibu Masa Kini

Selasa, Januari 17, 2017 Mie Normi 0 Comments









Salam semua, korang perasan tak bila cakap je pasal milkbooster, mesti akan keluar iklan yang gempaq macam nie kan...



1. susu melimpah ruah
2. stok sampai xmuat peti sejuk

3. dapat kumpul 1000 oz dlm pantang





agak-agak  kalau tak betul cara pengambilan milkbooster tu, boleh ke dapat hasil macam dekat atas tu??? 

Ramai ibu-ibu yang menyusukan bayi zaman sekarang nie akan memilih milkbooster dalam menjayakan dunia penyusuannya.


Jadi hari nie saya akan berkongsi mengenai milkbooster daripada produk shaklee. Bagi saya milkbooster jika tidak betul pengambilannya mungkin tidak akan membantu langsung didalam proses menghasilkan susu ibu yang banyak..


Sebab tu la saya akan guide customer saya yang ambik set penyusuan shaklee dengan cara yang betul, teknik yang betul... perlu ada supply dan demand... dan yang paling penting milkbooster yang diambil itu akan membantu ibu sentiasa sihat dan cergas, baru la susu yang dihasilkan meriah, banyak dan berkhasiat....


so nak pesan dsini klu nak beli milkbooster shaklee cari la pengedar (SID) yang boleh guide sehingga berjaya proses @ tempoh BF tersebut tau...

Kalau nak info lebih lanjut tentang set penyusuan nie boleh la refer disini >>SET PENYUSUAN SHAKLEE<<


dan jika berminat nak tau lebih lanjut mengenai tips dan panduan penyusuan susu ibu boleh la klik disini >>TIPS DAN PANDUAN PENYUSUAN SUSU IBU<<


jom kita tonton apa yang terjadi terhadap ibu ini, bilamana dia dalam dilema stok susu tidak cukup 







Kalau anda perlukan set penyusuan dan konsultasi secara percuma anda boleh cari saya, saya juga amalkan shaklee dan berjaya fully bf baby sehingga 2 tahun...Alhamdulillah



Mie :0103694948

0 ulasan: