Sengsara Gastrik Kronik 10 Tahun Terubat Secara Tak Sengaja

Khamis, Januari 26, 2017 Unknown 0 Comments

Sengsara Gastrik Kronik 10 Tahun Terubat Secara Tak Sengaja? Biar Betul... from iReach HD on Vimeo.


Testimoni Pesakit Gastrik Puan Farahana yang  sengsara gastrik hampir 10 tahun terubat secara tidak sengaja...
Alhamdullilah 

Jom tonton apa yang beliau lakukan....

0 ulasan:

Set Pencuci Rumah Selamat Tanpa Bahan Kimia

Jumaat, Januari 20, 2017 Unknown 0 Comments

Dalam menjaga kebersihan rumah, kita juga perlu memilih set pencuci rumah yang selamat dan tanpa bahan kimia

Set Pencuci pilihan Mie sekeluarga adalah set daripada produk shaklee.... Produk shaklee bukan hanya vitamin saja tau, set pencuci pun ada juga

Nie pengalaman Mie sendiri setelah menggunakan set pencuci shaklee nie...

..... hasil yang Mie dapat setelah menggunakan Basic H yang terkenal dengan pelbagai kegunaannya, lantai yang dimop dengan basic H sangat la bersih dan selamat bila baby merangkak ..

... hand dishwash shaklee pula sangat la bagus, dan dapat memelihara tangan, sangat sesuai untuk wanita yang kulit sensitif... Mie juga gunakan hand diswash ini...

...laundry shaklee memang terbaik, penggunaan yg tahan lama dan yang paling penting ia memelihara fabric kita... pakaian bayi juga sesuai menggunakan sabun ini...

0 ulasan:

Benarkah Milkbooster Pilihan Ibu Masa Kini

Selasa, Januari 17, 2017 Unknown 0 Comments









Salam semua, korang perasan tak bila cakap je pasal milkbooster, mesti akan keluar iklan yang gempaq macam nie kan...



1. susu melimpah ruah
2. stok sampai xmuat peti sejuk

3. dapat kumpul 1000 oz dlm pantang





agak-agak  kalau tak betul cara pengambilan milkbooster tu, boleh ke dapat hasil macam dekat atas tu??? 

Ramai ibu-ibu yang menyusukan bayi zaman sekarang nie akan memilih milkbooster dalam menjayakan dunia penyusuannya.


Jadi hari nie saya akan berkongsi mengenai milkbooster daripada produk shaklee. Bagi saya milkbooster jika tidak betul pengambilannya mungkin tidak akan membantu langsung didalam proses menghasilkan susu ibu yang banyak..


Sebab tu la saya akan guide customer saya yang ambik set penyusuan shaklee dengan cara yang betul, teknik yang betul... perlu ada supply dan demand... dan yang paling penting milkbooster yang diambil itu akan membantu ibu sentiasa sihat dan cergas, baru la susu yang dihasilkan meriah, banyak dan berkhasiat....


so nak pesan dsini klu nak beli milkbooster shaklee cari la pengedar (SID) yang boleh guide sehingga berjaya proses @ tempoh BF tersebut tau...

Kalau nak info lebih lanjut tentang set penyusuan nie boleh la refer disini >>SET PENYUSUAN SHAKLEE<<


dan jika berminat nak tau lebih lanjut mengenai tips dan panduan penyusuan susu ibu boleh la klik disini >>TIPS DAN PANDUAN PENYUSUAN SUSU IBU<<


jom kita tonton apa yang terjadi terhadap ibu ini, bilamana dia dalam dilema stok susu tidak cukup 







Kalau anda perlukan set penyusuan dan konsultasi secara percuma anda boleh cari saya, saya juga amalkan shaklee dan berjaya fully bf baby sehingga 2 tahun...Alhamdulillah



Mie :0103694948

0 ulasan:

Set Ibu Hamil Selamat dan Berkesan

Isnin, Januari 16, 2017 Unknown 0 Comments

Setiap wanita yang hamil inginkan yang terbaik untuk bayi di dalam kandungan, ibu-ibu akan menjaga kesihatan agar bayi yang dikandung juga sihat semasa di dalam kandungan.

Ibu-ibu yang hamil juga disarankan mengambil vitamin seperti Vitamin B, Vitamin C, Kalsium dan juga makanan yang tinggi nutrisi

Nie pengalaman Mie sendiri semasa mengandung, vitamin shaklee menjadi pilihan hati masa, jom tengok apa yang Mie amalkan adalah :

Vita Lea
~ Pengambilan Vita Lea nie adalah untuk mengelakkan kekurangan HB (hemoglobin blood) semasa mengandung

Vitamin C
~ Vitamin nie perlu untuk mengelakkan rekahan kulit perut akibat daripada pembesaran bayi

Ostematrix
~ Ini adalah merupakan kalsium, penting sangat untuk pertumbuhan bayi di dalam kandungan
~ Bagus juga untuk mengelakkan sembelit ketika hamil
~ Dapat mengurangkan kekejangan kaki ketika hamil

Vitamin B
~Membantu dalam tumbesaran janin

0 ulasan:

Set Kecantikan Pilihan Hati, Mudah dan Selamat Digunakan

Jumaat, Januari 13, 2017 Unknown 0 Comments




Set Kecantikan yang selamat digunakan akan menjadi pilihan hati kaum hawa, betul tak?? Bukan apa, risau jugakan jika set yang digunakan tu akan mendatangkan kesan sampingan kepada kita...

Meh hari nie Mie perkenalkan Set Kecantikan yang selamat digunakan oleh semua kaum Hawa yang inginkan kecantikan bermula dengan penjagaan dari dalam dan juga luaran.


Vitamin yang dicadangkan sebagai Set Kecantikan adalah :



Vitamin C
  • Vitamin C mampu meningkatkan keanjalan kulit dan juga penjagaan kulit kerana vitamin C shaklee mengandungi kolagen 


Vitamin E
  • Bertindak sebagai antioksidan dan mengurangkan kulit menjadi kedut


B-Complex
  • Membantu dalam mengurangkan kesan berminyak pada wajah dan juga mengurangkan kulit agar tidak menjadi kusam
  • Mengurangkan stress yang boleh menyebabkan jerawat pada wajah 


GLA Complex
  • Bertindak dalam menstabilkan hormon 
  • Membantu dalam mengekalkan kelembapan kulit wajah 


Jika akak-akak,ibu-ibu sekalian ingin mendapatkan Set Kecantikan nie, boleh terus hubungi saya ok ....
Mie : 010.3694948


0 ulasan:

Jeragat Semakin Pudar dengan Set Jeragat Shaklee

Jumaat, Januari 06, 2017 Unknown 0 Comments

0 ulasan:

Set Jerawat

Rabu, Januari 04, 2017 Unknown 0 Comments




Salam semua...hai...

Siapa dekat sini pernah kena jerawat?? Tak selesakan bila ada jerawat nie.... Jom kita tengok apa yang kakak ini lakukan setelah 7 tahun terseksa dengan kehadiran jerawat nie



3 Cara Berkesan Menghilangkan Jerawat


1. Buang atau cuci segala toksin dalam badan kerana ia bertindak
    membersihkan darah kotor.
2. Rawat dengan pengambilan Set Jerawat Shaklee secara
    konsistan.
3. Penjagaan kulit seperti menggunakan masker dari Set Jerawat
    Shaklee.


Set Jerawat Shaklee.





Alfalfa membuang toksin dalam badan , maka proses pertama untuk menghilangkan jerawat adalah dengan detoks dulu....
Ada banyak lagi kelebihan alfalfa nanti Kak Zura kongsi dalam entri lain ok.





Vita-C bertindak sebagai antioksidan & menghasilkan sintesis kologen.Ia menghalang kotoran luaran seperti pencemaran & toksin yang menyebabkan jerawat.Cegah dulu labih baik dari merana.








ESP bertindak menghasilkan sel-sel baru bagi kulit.ESP amat berkesan untuk merawat kulit yang rosak akibat jerawat.






Vita-E membantu mengurangkan masalah jerawat kerana ia bertindak memperbaiki peredaran darah serta perbaiki tisu. Ia juga amat berkesan untuk mengurangkan parut dan memelihara kesihatan kulit...awet muda.











0 ulasan: