Dekat Mana Nak beli VIVIX??

Isnin, Disember 05, 2016 Mie Normi 0 Comments

Macam goreng pisang panas dah vivix la nie, tapi macam mana nak beli vivix nie, susah ka senang??

Mie nak cerita, macam mana nak dapatkan vivix  nie... senang sangat la nak dapatkan stok vivix nie, pakej skali konsultasi percuma lagi tau..

Okey tak mau cerita banyak, yang pertama sekali kalau nak dapatkan vivix secara Cash On Delivery (COD) boleh terus hubungi Mie atau suami saya zaki, kami menyediakan perkhidmatan COD bagi kawasan berikut Kangar, Arau, Jejawi, Kuala Perlis dan juga Padang Besar

Bagi yang berada jauh dari kawasan-kawasan ini, anda juga boleh dapatkan stok vivix melalui perkhidmatan pos... Haaa jangan risau ok, penghantaran vivix akan sampai kerumah anda tidak kira dimana pun...

Satu lagi jika ingin dapatkan vivix secara belian online melalui debit/kredit kad anda boleh buat belian disini okey... Tak perlu risau kerana sistem ini adalah sistem yang sah daripada pihak shaklee sendiri

Ok dah jelas semuanya kan, haaa hanya 3 cara nie sahaja jika anda ingin membuat belian vivix dengan mudah, pantas dan selamat...

Jika inginkan vivix, boleh la hubungi saya ok...

Pn. Mie/ En.Zaki
010.3694948

0 ulasan: