Bagaimana Nak Beli Vivix

Isnin, Disember 12, 2016 Mie Normi 0 Comments

Assalammualaikum...

Semua orang dah tahu pasal kebaikan dan kelebihan vivix shaklee nie kan, tapi masih ada yang tak tahu macam mana hendak dapatkan vivix nie



Untuk makluman semua vivix shaklee nie tak ada dijual di kedai jamu atau farmasi tau, haaa jadi macam mana nak beli kan??

Senang je, bagi sesiapa yang berada di Negeri Perlis terutama di kawasan Kangar, Arau, Jejawi, Kuala Perlis dan juga Padang Besar boleh terus hubungi saya untuk dapatkan stok vivix secara Cash On Delivery  (C.O.D)

Anda boleh hubungi saya Pn Mie/ suami En Zaki melalui :

WHATSAPP
TELEGRAM
SMS
CALL

di talian 010.3694948


atau melalui emel : 
mamanormimz@gmail.com




Bagi yang jauh jangan la risau, kerana perkhidmatan secara kurier juga disediakan, dan anda akan terima barang pada keesokkan hari jika membuat belian sebelum pukul 3 petang pada hari ini

Perkhidmatan Kurier yang digunakan adalah melalui :

POS LAJU
CITY LINK
GDEX

Bagi yang ingin membeli vivix secara online mengunakan kad kredit/ debit sendiri, anda boleh buat belian disini 


Bagi yang inginkan penjimatan lebih semasa membuat belian, anda sangat digalakkan mendaftar sebagai Ahli dan layak terima penjimatan harga semasa membuat belian sebanyak 5-15%
Semoga entry kali nie dapat membantu semua bagaimana cara mudah hendak membeli vivix ok... 

INGAT ye vivix tidak dijual di farmasi atau kedai jamu, berhati-hati ketika membuat belian ok


Pengedar Sah Shaklee Anda 
Normi / Zaki 
ID : 1068264
H/P : 010.3694948

0 ulasan: