Cara Beli Vivix Dengan Harga Murah

Jumaat, Disember 23, 2016 Unknown 0 Comments

Saya nak beli vivix sebotol kak, RM475 ye kak... xde diskaun ke??

Haaaa.... nak beli vivix harga dengan harga yang murah ye, ada caranya...

Hari nie Mie nak bagi tau macam mana nak beli vivix dengan harga murah

1. Daftar keahlian dengan hanya RM80, dan terus buat belian dengan harga ahli. Harga ahli memang terlajak murah

2. Pembelian Twin Pack Vivix
Ok dengan membuat pembelian 2 botol vivix, anda layak dapat FREE KEAHLIAN dan juga cash money lebih kurang RM23++

Dengan 2 cara nie sahaja anda layak buat belian vivix dengan harga yang murah. Banyak juga diskaun yang anda dapat tau, lebih kurang 5%-15% setiap kali buat belian

0 ulasan:

Vivix Kawasan Kangar Perlis

Jumaat, Disember 16, 2016 Unknown 0 Comments

Assalammualaikum....

Sesiapa yang tinggal di negeri Perlis, terutamanya kawasan Kangar dan anda memerlukan vivix shaklee, anda semua boleh cari saya ok

Macam mana nak hubungi saya???

Cara yang paling mudah nak cari saya adalah melalui WhatsApp / Telegram /sms di talian
010.3694948
Pn. Mie

Saya juga menyediakan perkhidmatan COD... InsyaAllah barang akan selamat sampai ke tangan ok

0 ulasan:

Harga Vivix Sangat Berbaloi

Rabu, Disember 14, 2016 Unknown 0 Comments



Sejak akhir-akhir nie ramai yang mesej bertanyakan harga vivix, nak bagi tau nie harga sebotol vivix 150ml hanyalah RM475 sahaja...

Harga nie sangat la setanding dengan kelebihan dan khasiat vivix tau...
sebelum nie Mie pernah tulis entry berkaitan kebaikan Vivix, jemput baca disini ye
Keistimewaan dan Kebaikan VIVIX


Jom kita tengok apa kata Pn.Sofea berkenaan dengan harga sebotol vivix nie, setelah beliau mencubanya sendiri...




Haaaa.... macam mana berbaloi tak harga vivix dengan hasilnya..
Pn Sofea yang dulunya mempunyai masalah period tidak konsisten, kini selesai dan bonus baginya bila mana vivix juga membantu dalam masalah kesuburan 

Jom beli vivix

Mie : 010.3694948

0 ulasan:

Bagaimana Nak Beli Vivix

Isnin, Disember 12, 2016 Unknown 0 Comments

Assalammualaikum...

Semua orang dah tahu pasal kebaikan dan kelebihan vivix shaklee nie kan, tapi masih ada yang tak tahu macam mana hendak dapatkan vivix nie



Untuk makluman semua vivix shaklee nie tak ada dijual di kedai jamu atau farmasi tau, haaa jadi macam mana nak beli kan??

Senang je, bagi sesiapa yang berada di Negeri Perlis terutama di kawasan Kangar, Arau, Jejawi, Kuala Perlis dan juga Padang Besar boleh terus hubungi saya untuk dapatkan stok vivix secara Cash On Delivery  (C.O.D)

Anda boleh hubungi saya Pn Mie/ suami En Zaki melalui :

WHATSAPP
TELEGRAM
SMS
CALL

di talian 010.3694948


atau melalui emel : 
mamanormimz@gmail.com




Bagi yang jauh jangan la risau, kerana perkhidmatan secara kurier juga disediakan, dan anda akan terima barang pada keesokkan hari jika membuat belian sebelum pukul 3 petang pada hari ini

Perkhidmatan Kurier yang digunakan adalah melalui :

POS LAJU
CITY LINK
GDEX

Bagi yang ingin membeli vivix secara online mengunakan kad kredit/ debit sendiri, anda boleh buat belian disini 


Bagi yang inginkan penjimatan lebih semasa membuat belian, anda sangat digalakkan mendaftar sebagai Ahli dan layak terima penjimatan harga semasa membuat belian sebanyak 5-15%
Semoga entry kali nie dapat membantu semua bagaimana cara mudah hendak membeli vivix ok... 

INGAT ye vivix tidak dijual di farmasi atau kedai jamu, berhati-hati ketika membuat belian ok


Pengedar Sah Shaklee Anda 
Normi / Zaki 
ID : 1068264
H/P : 010.3694948

0 ulasan:

Testimoni Vivix : Isi Tumbuh Cantik Selepas 2 Minggu

Jumaat, Disember 09, 2016 Unknown 0 Comments




Syukur Alhamdullilah dengan izin Allah jua, isi kaki pak cik nie tumbuh cantik je, ikuti kisah beliau setelah mengamalkan vivix selama 2 minggu 





Testimoni :



Pakcik ni kakinya luka kemudian terkena racun pula semasa meracun sawah. Kesannya luka merebak infection dan bernanah sehingga doktor terpaksa korek buang isi betis kakinya sedalam lebih kurang satu inci. Rujuk gambar kedua. 


Pakcik pulun minum Vivix 25/3/16,2botol dalam masa lebih kurang dua minggu, 
2sudu pagi, dua sudu malam. Syukur alhamdulillah, isi kakinya elok je naik dan penuh. Rujuk gambar ketiga. Doktor tak bekalkan sebarang ubat hanya dressing. Alhamdulillah beliau sgt berpuas hati dengan Vivix

0 ulasan:

Berpeluang Hamil dengan Mengamalkan Pengambilan Supplemen

Rabu, Disember 07, 2016 Unknown 0 Comments

Assalammualaikum...

Sihat ke semuanya??

Dah start cuti sekolah nie ramai yang ambik peluang bercuti, ada yang pergi makan angin dan ada juga yang ambik peluang balik kampung... Haaa sebab time cuti sekolah macam nie banyak la jemputan kenduri

Bagi yang dah ada anak seronok la kan, tapi yang dh lama kahwin dan belum dikurniakan cahaya mata nie memang jadi masalah la

Bila balik kg saja, mesti ada yang bertanya soalan- soalan macam nie

"belum ada isi lagi ka?? nak tunggu bila lagi"

" merancang ka?

Lagi jadi masalah bila mana, mak mertua tak sabar nak timang cucu, apa nak jawab tu kalau mertua cakap " mandul ke? "

Sebagai seorang wanita yang telah berkahwin, soalan-soalan macam nie memang sensitif la, jadi sebelum semua nie menjadi masalah besar antara kita, suami dan keluarga elok la kita berikthiar....

Hari nie Mie nak kongsi bagaimana hanya dengan mengamalkan supplemen sahaja dapat membantu wanita subur dan hamil ... dengan izin Allah  jua, Insha-Allah

Amalkan vivix dan vivix juga dapat membantu menangani maslah ini...Anda boleh baca lanjut disini http://www.normimz.com/2016/05/masalah-kesuburan-wanita-yang-perlu.html?m=1

0 ulasan:

Dekat Mana Nak beli VIVIX??

Isnin, Disember 05, 2016 Unknown 0 Comments

Macam goreng pisang panas dah vivix la nie, tapi macam mana nak beli vivix nie, susah ka senang??

Mie nak cerita, macam mana nak dapatkan vivix  nie... senang sangat la nak dapatkan stok vivix nie, pakej skali konsultasi percuma lagi tau..

Okey tak mau cerita banyak, yang pertama sekali kalau nak dapatkan vivix secara Cash On Delivery (COD) boleh terus hubungi Mie atau suami saya zaki, kami menyediakan perkhidmatan COD bagi kawasan berikut Kangar, Arau, Jejawi, Kuala Perlis dan juga Padang Besar

Bagi yang berada jauh dari kawasan-kawasan ini, anda juga boleh dapatkan stok vivix melalui perkhidmatan pos... Haaa jangan risau ok, penghantaran vivix akan sampai kerumah anda tidak kira dimana pun...

Satu lagi jika ingin dapatkan vivix secara belian online melalui debit/kredit kad anda boleh buat belian disini okey... Tak perlu risau kerana sistem ini adalah sistem yang sah daripada pihak shaklee sendiri

Ok dah jelas semuanya kan, haaa hanya 3 cara nie sahaja jika anda ingin membuat belian vivix dengan mudah, pantas dan selamat...

Jika inginkan vivix, boleh la hubungi saya ok...

Pn. Mie/ En.Zaki
010.3694948

0 ulasan: