Tingkatkan Sistem Imun secara semulajadi

Ahad, November 27, 2016 Mie Normi 0 Comments

Assalammualaikum semua ....

Selamat petang, masa cuti-cuti nie terfikir pulak 1 benda nie..

Kalau la Ada peluang BG supplement FREE dkt orang, memang NUTRIFERON la jadi pilihan utama...

Sebab????

Nak sangat semua orang sihat, dapat kurangkan bilangan pesakit dekat hospital ... Kalau nak tau Hospital sekarang Nie dah makin padat sangat dah tau, ibarat kata macam duduk rumah setinggan....

Klu xpercaya boleh try melawat tengok dekat hospital sekarang nie...

Kalau hampa semua nak tau, Nutriferon Nie memang bagus untuk kuatkan sistem imun sebabdalam nutriferon Nie ada interferon
.
APA plak tu interferon Nie???? haaaaaa

Interferon ni macam alarm tau dalam badan....

bila kita makan nutriferon, dia akan galakkan alarm (interferon) ni.

jadi bila alarm tu bagi isyarat, wehhh ada kuman la masuk dalam kau wahai sel, bersedia!

sel pun terbangun, dia akan aktifkan askar2 sekeliling dia dengan askar-askar sekali bertugas.

askar tu pun akan bunuh kuman2 yang ada.

nasib la ada interferon tolong kejut.

kalau takde dia, askar tak perasan mungkin ada kuman terlepas....

Macam tu la tugas interferon dalam badan kita nie, jadi sangat penting la nutirferon nie kan,

Jadi apa tunggu lagi sementara ada promosi nie elok la beli buat stok.

Mencegah lebih baik daripada merawat tau, semoga bermanfaat ilmu yang Mie kongsi hari nie

Nak dapatkan nutriferon boleh WhatsApp na 010.3694948

0 ulasan: