Minum Tonik Ajaib, Badan Jadi Kurus

Isnin, November 07, 2016 Unknown 0 Comments
Gemuk nie masa kecik memang comel la kan, tapi kalau dah besar sangat la susah, tambah-tambah bila nak uruskan diri...

Mie dulu gemuk juga tau, tapi Mie amalkan vivix.. Alhamdullillah berat badan makin okey sekarang ....

Bagus sungguh vivix nie, semua orang asyik bercerita pasal vivix ja…
Mie pun tadi dok cerita juga minum vivix jadi kurus kan.. Haaaa kalua nak tau vivix nie adalah minuman kesihatan yang TERBAIK antara semua supplement Shaklee.. Yang membantu ramai orang dalam mengatasi semua masalah yang mereka hadapi….

Antara kandungan vivix yang menjadikannya terbaik ialah RESVERATROL iaitu sejenis plolyphenol yang dipanggil phytoalexin, merupakan sejenis bahan yang dikeluarkan oleh tumbuhan sebagai pertahanan tumbuhan tersebut kepada penyakit..

Resveratrol sangat terbaik untuk bertindak sebagai ANTI-AGING.. Ia melindungi kulit serta melambatkan kesan penuaan..

Ia juga sangat bagus untuk meningkatkan tahap 'kolestrol baik' dan melindungi dari kerosakan arteri sekaligus menjaga kesihatan jantung..

Dan Resveratrol terdapat paling tinggi di dalam ANGGUR MUSCADINE.. Anggur paling mahal dan special kerana saiznya yang lebih besar beserta khasiat di mana ia kaya dengan anthocyanins, antioksidan tinggi yang banyak menunjukkan kesan dalam anti-tumor.. So sangat bagus untuk menghalang tumor dari membesar..

Dalam proses untuk KURUS, Resveratrol memberi kesan dalam pengurangan LEMAK dalam badan.. Resveratrol membantu dalam mengurang pengumpulan dan menjadi penghalang kepada sintesis lemak seterusnya meningkatkan pengoksidaan asid lemak kerana Resveratrol membantu meningkatkan pengaliran darah yang membawa oksigen ke seluruh badan.. Oleh itu, ianya membantu dalam pembakaran lemak..

Resveratrol juga membantu dalam memberi rasa KENYANG yang sekaligus dapat mengurangkan keghairahan anda untuk makan..

Ianya terbukti benar sebab Mie sendiri dapat rasa selera makan kepada makanan bukan-bukan semakin turun sejak pengambilan Vivix secara konsisten..

So tidak hairan la klu boleh kurus dengan hanya minum VIVIX ja kan? Sebab kandungan utamanya yang hebat iaitu Resveratrol sangat membantu dalam aktiviti pembakaran lemak melalui peningkatan efficiency pengaliran darah yang membawa oksigen ke seluruh badan :)

So kepada anda yang ada masalah KEGEMUKAN, sila lah berikhtiar dengan Vivix.. Kerana memang sangat terbukti berkesan! :)

Inginkan lebih info, boleh w/a Mie ok
010.3694948
sumber

0 ulasan: