Bagaimana Sakit Tulang Belakang @ Slip Disc Dirawat

Khamis, September 29, 2016 Unknown 0 Comments



Bagaimana Kaedah dan Rawatan Slip Disc


Cara 1 : Rawatan Thermal
Rawatan ini bertujuan untuk mengurangkan sakit


Cara 2 : Rawatan Steroid
Suntikan steroid ini dapat menguatkan otot belakang dan mengurangkan kesakitan yang biasa


Cara 3 : Fisioterapi
Kaedah senaman ini akan dijalankan bersama dengan pakar, bertujuan untuk menguatkan otot termasuklah menggunakan tuala panas pada bahagian yang sakit tersebut


Cara 4 : Pembedahan
Kaedah rawatan secara pembedahan ini adalah langkah terakhir di lakukan di mana disc yang terkeluar akan di kikis. Untuk kes yang serius, kepingan besi akan dimasukkan bagi menyokong tulang belakang pesakit.


Selain daripada rawatan seperti ini, rawatan alternative juga mampu mengatasi masalah slip disc ini, antaranya adalah dengan mengambil vitamin. Set vitamin yang selamat dan berkesan adalah Set Slipped Disc Shaklee. Jom kita tengok apa khasiat vitamin ini


VIVIX

Bertindak sebagai agen anti penuaan dimana ia mampu menjaga keanjalan struktur Disc tulang belakang dan mengurangkan risiko Slipped Disc. Ia juga menyokong kesihatan sendi dan kesihatan tubuh dengan memberikan keperluan secara menyeluruh


OSTEMATRIX

Ostematrix ini mengandungi kalsium, magnesium dan beberapa vitamin dan mineral yang lain. Kalsium sangat baik untuk tulang dengan memastikan tulang kuat dan padat.
Ia juga penting untuk kesihatan ligamen dan otot. Ostematrix dilengkapi dengan vitamin D untuk membantu dalam penyerapan kalsium dengan lebih cekap dan untuk pertumbuhan tulang


OMEGA

Ia merupakan anti inflamasi yang baik dan ia membantu dalam mengurangkan keradangan akibat sakit sendi. Omega juga megurangkan degradasi tulang. 

Testimoni pengguna



Ingin mencuba vitamin sebagai rawatan slip disc, boleh hubungi Mie di talian 010.3694948 untuk info lanjut 




0 ulasan:

Berniaga Dengan Mudah Tanpa Modal Besar

Rabu, September 14, 2016 Unknown 0 Comments




Assalammualaikum dan selamat petang semua... 

Sebut saja pasal Gaji dan kos perbelanjaan bulanan nie, ramai yang mengeluh. Kenaikan harga barang semakin menjadi bebanan di kalangan individu yang berpendapatan dalam linkungan RM1500. 



Ramai yang buat pilihan untuk mencari pendapatan sampingan, dan ramai juga yang tertarik dan ingin menjana pendapatan sampingan dengan memulakan perniagaan online nie, tapi kebanyakkannya tak mampu untuk keluarkan modal yang besar. 

Bagi Mie perniagaan online nie kalau dibuat betul-betul, ianya mampu menghasilkan pendapatan sehingga 4 angka sebulan. Perniagaan online yang Mie ceburi hari adalah perniagaan online Shaklee. 

Kenapa Shaklee??


Sebab perniagaan Shaklee nie hanya perlukan modal serendah RM80 sahaja. Itu pun hanyalah untuk mendaftar sebagai pengedar shaklee yang sah. Untuk makluman yuran pendaftaran hanyalah sekali seumur hidup

Mie akan bantu sesiapa sahaja yang berminat untuk memulakan perniagaan online bersama shaklee nie dan yang penting korang sekali korang serius dan sangat berminat dalam bidang nie ok.


Untuk sebarang pertanyaan korang boleh hubungi Mie ok di talian 010.3694948

0 ulasan:

Bagaimana Makan Vitamin Percuma Hampir Setiap Bulan

Khamis, September 08, 2016 Unknown 0 Comments





Assalammualaikum


Zaman yang serba-serbi berbayar nie, agak-agak korang ada ke benda yang PERCUMA?? Pejam mata fikir kejap, heheheheheh..... Kalau tanya Mie jawapannya ada la, tapi benda percuma yang mie nak kongsi dengan korang nie adalah makan vitamin secara percuma hampir setiap bulan.


Betul ke? Macam tak percaya kan, tapi korang perlu percaya dengan Shaklee, sebab Mie mula-mula pun tak percaya juga, tapi bila dah dapat rasa sendiri terus yakin dan percaya la. Tapi bukan duduk goyang kaki saja terus dapat makan vitamin percuma tau. 


Syarat untuk  dapat Vitamin Percuma nie senang saja, Kalau korang ada ciri-ciri dekat bawah nie korang memang layak la

1. Ada Smartphone + Internet

2. Rajin Berusaha

3. Tidak Mudah Putus Asa

Jom ramai-ramai daftar dekat sini, nanti Mie akan kongsikan dengan korang tips dan cara bagaimana dapat makan vitamin free saja. Kalau korang nak whatsapp terus Mie pun boleh, nie nombornya 010.3694948.

Jangan tunggu-tunggu lagi tau, pm Mie segera bukan apa takut rugi je kalau lambat-lambat. Cuba bayangkan kalau korang dapat ESP FREE tak nak ke?? (1 tong RM150 tu...)

Senang-senang je dapat minum ESP, jangan tak tahu banyak kelebihan ESP nie tau kalau ambik secara konsisten

0 ulasan:

Cara Mudah Buat Duit Dari Rumah Bagi Seorang Suri Rumah

Rabu, September 07, 2016 Unknown 0 Comments



Assalammualaikum semua, salam sejahtera...





Mie nak sembang santai sikit dengan korang semua hari nie, topik agak menarik juga, tapi sebelum tu nak tau agak-agak korang yang tidak bekerja dan hanya berstatus suri rumah nie perlu ke tak fikir pasal perbelanjaan bulanan keluarga? Cukup ke pendapatan suami selama ni? 

Ramai yang mengeluh nilai duit sekarang semakin hari semakin kecik nilainya, jadi apa yang perlu korang buat nak tambah pendapatan keluarga dan pernah tak korang terfikir nak ada gaji walaupun berstatus "Suri Rumah". 

Kalau korang nak tau suri rumah juga boleh menjana pendapatan yang lumayan kalau nak dibandingkan dengan kita yang makan gaji ni ok.

Boleh je kalau suri rumah pun nak tambah pendapatan, tapi macam mana?? anak-anak sapa nak jaga?? Kalau Mie perniagaan online memang jadi pilihan utama sebabnya anak-anak boleh jaga sendiri, tapiiii...... mesti korang fikir pasal modal@risiko betul tak? 

Jadi hari nie Mie nak bantu korang macam nak tambah income dengan join perniagaan online, tapi sebelum tu korang WAJIB ada smartphone dan data internet. 

Kalau korang cukup syarat -syarat dekat atas tu,  korang boleh join saya dengan hanya isikan butiran diri disini  




0 ulasan: