[Testimoni] Vivix Untuk Pesakit Darah Tinggi

Isnin, Mei 30, 2016 Mie Normi 0 Comments


Assalammualaikum 


Testimoni Vivix untuk pesakit darah tinggi. Pesakit tekanan darah tinggi dikenali sebagai Hypertension, peningkatan tekanan darah tinggi akan menyebabkan jantung bekerja dengan lebih keras daripada biasa untuk menyebarkan darah melalui pembuluh darah. Ketahui lebih lanjut mengenai darah tinggi dalam entry Mie yang lepas.


Hari nie Mie nak kongsi kisah seorang anak yang cuba ikthiar dengan vivix untuk maknya, tekanan darah tinggi maknya yang tinggi mencecah bacaan 200.








Saya ingat lagi. Awal tahun 2013 ni. dapat call dari kampung. Mak call bgtau darah naik.. 200 haii.. Masa dengar tu kecut perut. Takut sangat ... Sebab last year, ade sorang customer yang maknya kena stroke sbb darah naik over 200.
So nak dijadikan cerita saya pun belikan mak sebotol vivix. Mak siap cakap... "boleh2... Lagipun mak dah mimpi baik nih... Rasa2 mak boleh baik minum ubat ko nih". Hehe.... 

so masa blik kg tu memang sedih giler tgk mak. Terbaring... solat pun sambil baring. Makan xlalu, nak g toilet pun kena papah, seb baik ade adik. Malam tu juga bagi dia 1 sudu vivix

Esok pagi dalam pukul 5.30 ktorg dalam bilik nie tersedar sbb dengar bising2 dekat hall. Tengok2 rupanya mak tengah kemas hall.... Siap sapu lantai lagi.... Memang ligat... Macam xsakit. Mak cakap "bagus jiha ubat ko nih.... Badan sedap" 



Ingin ikhtiar dengan Vivix sms/whatsapp Mie : 010.3694948 untuk konsultasi



0 ulasan: