[Testimoni] Bagaimana Hilangkan Ketagihan Merokok

Sabtu, Mei 28, 2016 Mie Normi 0 Comments



Assalammualaikum

Ramai isteri yang berharap agar suami mereka tidak lagi merokok, dan ramai juga perokok tegar yang ingin berhenti merokok tapi tidak mampu melawan ketagihan merokok tersebut. Mie nak kongsi dengan korang semua bagaimana vivix membantu mereka ini untuk hilangkan ketagihan merokok sehingga berjaya berhenti merokok.

Jangan tak tahu ye, ada yang juga demam semasa dalam proses untuk berhenti merokok nie. Orang merokok sebenarnya akan merasakan satu 'feeling' bila dia hisap rokok. 

Sebab tu bila dia berhenti hisap rokok, otak dia rasa lain macam & memanggil-memanggil untuk dia hisap rokok balik untuk mendapatkan semula 'feeling' tu. Vivix boleh memberikan 'feeling' tu, jadi bila dia minum Vivix, dia tak rasa terpanggil nak merokok.





"Hehe.. Alhamdulillah sis.. setakat nie.. pengurangan ketara... Vivix banyak bantu kurangkan saya smoke & rasa lebih fit... Dah tak flu2 lagi pagi2


Kalau dulu saya sentiasa nak ambil rokok, bila guna vivix dia buang rasa nak smoke tu!! terima kasih kenalkan saya dengan vivix sis


Yang real saya dah berjaya kurangkan pada tahap mixima dan dia sgt membantu lengahkan masa nak smoke tu..." 








"ambik vivix sebab nak bantu masalah hypertyroid. At the same time dia pun merokok. Lepas consume vivix, rasa rokok dah tak sedap. Alhamdulillah berjaya kurangkan dan stop terus masalah ketagih merokok "




Vivix juga mengurangkan simptom withdrawal bila berhenti merokok. Simptom withdarawal ni teruk juga. Sebab tu ramai orang yang berhenti merokok secara tiba-tiba, dia akan kena macam-macam penyakit. senang cakap, badan 'terkejut' dengan keadaan yang dia tak biasa (takde sumber nikotin). Insya-Allah dgn Vivix boleh redakan kejutan tu.


Ketahui lebih lanjut BAGAIMANA VIVIX HILANGKAN KETAGIHAN MEROKOK yang mie telah kongsikan dalam entry yang lalu. 


Inginkan dapatkan vivix sms/whatsapp Mie : 010.3694948 untuk konsultasi 


0 ulasan: