STROKE | Bagaimana VIVIX membantu pesakit Stroke??

Ahad, Mei 15, 2016 Unknown 2 Comments
Bagaimana vivix membantu pesakit stroke?? Tapi sebelum tu, kita ketahui lebih lanjut mengenai penyakit stroke ni. Apa yang kita tahu mengenai stroke ini, stroke adalah kehilangan fungsi otak yang disebabkan terhentinya aliran darah ke otak. Bila aliran berhenti selama lebih daripada beberapa detik, sel-sel jaringan otak yang tidak dapat nutrisi dan oksigen akan mati dan menyebabkan kerosakan fungsi otak. 

Tanda-tanda stroke adalah kelemahan yang berlaku secara tiba-tiba pada wajah, lengan atau kaki, selalunya serangan akan berlaku di salah satu sisi tubuh (lumpuh sebelah badan). Stroke bergantung pada sisi otak yang dipengaruhi, bahagian otak yang terkena dan peringkat kecederaan otak. Setiap orang mungkin memiliki tanda-tanda stroke yang berbeza.


Bagaimana Vivix Membantu Pesakit Stroke1. Vivix membantu mengaktifkan semula sel-sel yang terlibat dalam pengawalan genetik utama yang merosot dan menggalakka sel menjadi sihat semula.

2. Ramuan Vivix juga adalah 10 kali lebih kuat dari resveratrol (kandungan yang ada dalam anggur Muscadine) yang sangat membantu keutuhan sel dan meningkatkan hayat sel

3. Vivix membantu melindungi dan memperbaiki sel dari peringkat DNA yang rosak, mati dan tidak normal akibat serangan berjuta-juta perosak setiap hari.

4. Vivix membantu menurunkan paras kolesterol dalam darah dan menghalang pengoksidaan kolesterol LDL (kolesterol jahat). Oksidasi LDL ini yang akan menyebabkan serangan kardiovaskular / jantung.

5. Ramuan vivix sangat tinggi anti-oksidan yang membantu menguatkan sistem pertahanan tubuh.

6. Ramuan 4 jenis bahan utama Vivix menggalakkan pertumbuhan semula mitokondria (penjana tenaga) dalam setiap sel tubuh kita.

7. Ramuan Vivix sangat membantu dalam pengawalan tekanan darah, menurunkan kolesterol malah membantu dalam mengekalkan berat badan ideal. 

8. Ekstrak purple carrot membantu dalam kesihatan salur darah dan platlet yang berkebolehan mengurangkan risiko penyakit koronari jantung.

9. Ekstrak Elderberry pula membantu dalam perlindungan tubuh terhadap penyakit kardiovaskular, stroke dan serangan jantung.


Vivix telah menunjukkan bukti, ia banyak membantu dalam pemulihan pesakit stroke. Apa kata pengguna-pengguna Vivix untuk pulih dari stroke." Boleh bangun sendiri dari katil " " Boleh jalan macam biasa, tak berseret lagi "

" Badan kaku, dah boleh bergerak "


 " semakin pulih, makin banyak bercakap "

" Boleh bergerak setelah 2 bulan Koma "
Hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi secara percuma, tips dan cara pengambilan yang betul dengan membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di Negeri Perlis dan inginkan produk Shaklee secara COD (Cash On Delivery) bagi kawasan Kangar, Arau, Kuala Perlis dan Simpang Empat boleh sms/whatsapp Mie 010.3694948 

2 ulasan:

  1. Bahaya strok ni. Ambil la vivix untuk elak strok. Cegah sebelum terlambat

    BalasPadam
  2. Strok ni kena atasi segera. Bahaya boleh buat penyakit lagi teruk kalau tak rawatnya.

    BalasPadam