Body Age Lebih Tua Daripada Umur Sebenar | Bagaimana "mudakan semula" Body Age nie?

Selasa, Mei 24, 2016 Mie Normi 0 Comments







Assalammualaikum


Ramai sekarang ni Body Age lebih tua daripada umur sebenar. Contoh umur betul baru 29 tahun, tapi Body Age dah 69 tahun.


Apa kesannya kalau Body Age lebih tinggi daripada umur sebenar? Haaa, sebab tu lah kalau perasan sekarang nie makin lama makin ramai yang muda-muda pun dah kena macam-macam penyakit kronik.


Jadi penting tak kalau kita "mudakan semula" Body Age nie?  Kalau jawapan Mie sangat-sangat la penting. Ia bukan sekadar nak nampak muda je, tapi lebih utama sel-sel badan kita nie betul-betul berfungsi dengan baik walaupun dah tua nanti


Sebelum ni Mie asyik cerita vivix membantu pesakit kronik je kan, so hari nie Mie nak cerita macam mana minum vivix boleh "mudakan semula" Body Age nie. Sedikit info yang Mie nak kongsi dengan korang semua pasal vivix ni, boleh la korang nampak muda dan cantik dengan vivix juga sebelum raya nanti.

Vivix Shaklee


Vivix® Botanical Beverage Mix melambangkan penemuan revolusioner dalam bidang khasiat pemakanan polifenol.


Vivix® mengandungi ramuan botani Shaklee yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel.


Peningkatan usia seringkali dikaitkan dengan masalah kecantikan dan kesihatan. Antaranya ialah masalah kedutan pada wajah dan kulit serta jeragat. Selain itu masalah kesihatan seperti sakit sendi, keletihan dan sebagainya seringkali menyebabkan kualiti hidup seseorang menjadi berkurangan.


Vivix Shaklee adalah suplemen anti penuaan yang terbaik di dunia! Vivix membantu melambatkan proses penuaan dan memberikan awet muda serta menyihatkan tubuh badan secara menyeluruh termasuk menghindari penyakit kanser!


Vivix atau lebih popular dipanggil sirap Shaklee kerana cecair vivix ni berwarna merah. Ia berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia.





Apakah kehebatan Vivix Shaklee?


a) Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.

b) Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.

c) Vivix melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

d) Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)




Bagaimana Vivix bertindak dengan berkesan?



Rahsianya kerana Vivix melindungi dan membaikpulih sel DNA kita di samping mengelakkan penimbunan protein AGE dalam badan.


Kebaikan & Kelebihan Vivix Shaklee


  • Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan

  • Memelihara keseluruhan kesihatan

  • Mengurangkan sakit sendi dan pelbagai risiko penyakit merbahaya.

  • Anti oksida yang sangat baik - awet muda, menghilangkan kedutan, melembut serta mencantikkan kulit

  • Membantu anda merasa lebih bertenaga - memberi rasa fresh sepanjang hari!


Haaaaa, tengok tu artis pun amalkan vivix, patut la cantik sangat diaorg nie. Semoga perkongsian Mie kali ni bermanfaat untuk korang ye, so tunggu apa lagi kalau nak kulit cantik minum je vivix. Kesihatan badan terjamin hanya satu sudu sahaja satu hari, hasil yang sangat berbaloi korang dapat.






Ingin dapatkan vivix sms/whatsapp Mie : 010.3694948 untuk konsultasi


0 ulasan: