Bagaimana Suami Ini Berhenti Merokok dengan Cepat untuk selama-lamanya | Vivix Penyelesaiannya

Rabu, Mei 04, 2016 Unknown 1 Comments


Susahnya nak berhenti merokok nie?? Inilah yang selalu diungkapkan oleh si suami bila si isteri mahukan dia berhenti merokok. Ada ke produk yang boleh membantu perokok tegar nie, jawapannya ye, memang ada produk yang oleh membantu. Vivix adalah penyelesaiannya, hari nie Mie nak kongsi bagaimana Vivix dapat membantu perokok tegar untuk berhenti merokok atau mengurangkan ketagihan kepada rokok. Kalau anda semua nak tahu, ada 3 bahan yang paling bahaya dalam rokok iaitu Tar, Nikotin dan Karbon Monosida. Tapi sebelum tu kita tengok dulu apakah kandungan yang ada dalam sebatang rokok.  


Namun sebenarnya yang menyebabkan perokok menjadi ketagih ialah nikotin. Ini bermakna, perokok akan berasa gelisah jika tidak mendapat nikotin ini secara berterusan. Ini yang menyebabkan perokok susah nak berhenti merokok walaupun mereka sedar akan bahayanya rokok tu. Nikotin nie mempunyai kesan yang sama seperti dadah, heroin, amfetamin dan kokain. Bila dihisap, memang bahaya. Malah nikotin akan bertindakbalas dengan otak dan ganggu laluan neuron otak. Vape juga mengandungi nikotin tapi dalam bentuk liquid.  

Persoalannya, Bagaimana Vivix ni boleh hilangkan ketagihan merokok?

1. Vivix berfungsi sebagi agen detoks termasuk detoks nikotin di dalam tubuh 

Vivix ni agen detoks yang kuat untuk keseluruhan badan. Jadi ia akan detoks badan kita termasuk membuang bahan bahan toksin/ merbahaya termasuk nikotin. Secara logik, apabila badan kita bersih daripada nikotin, keinginan untuk merokok boleh berkurangan dan kita mula rasa rokok itu pahit, tawar atau masuk angin. Seperti orang yang tak pernah merokok dan belajar merokok pada kali pertama.

2. Pengambilan Nikotin meningkatkan tahap dopamin di dalam otak, kerana peningkatan dopamin pengguna ketagih untuk merokok.

Selain sebagai agen detoks, Vivix juga kaya dengan Resveratrol. Kajian menunjukkan mereka yang mempunyai masalah ketagihan dengan bahan terlarang seperti nikotin, tahap dopamin dalam neuron otak akan meningkat. Peningkatan dopamin inilah yang menyebabkan mereka teringat ingat dan memerlukan bahan terlarang tadi.

3. Kajian menunjukkan pengambilan resveratrol mengurangkan peningkatan dopamin di dalam otak. Maka ketagihan juga dapat dikurangkan.

Jom kita tengok antara testimoni perokok tegar yang telah berjaya berhenti merokok dengan vivix.

Testimoni 1 - Berjaya berhenti merokok setelah pelbagai ikthiar dilakukan 


" saya tak dak penyakit disebabkan rokok, tapi rasa dah penat merokok nie. 
saya start merokok secara serius sejak umur 14 tahun. 
macam2 ikhtiar dah cuba untuk berhenti merokok antaranya bertukar ke rokok eletronik (vape), pengambilan pil nikotin dan ke program/bengkel yang dianjurkan klinik berhenti merokok tapi tak berjaya........
Akhirnya isteri saya perkenalkan vivix shaklee, selepas cuba vivix nie, hilang nikmat merokok, saya dah tak ada keinginan untuk merokok, rokok rasa tawar."

********** Tonton Video Ini **********


Berhenti Merokok Dengan Cepat untuk Selama-Lamanya from iReach HD on Vimeo.


 Testimoni 2 - Vivix kurangkan feel nak merokok 
Testimoni 3 - Perokok tegar sejak berusia 5 tahun
Testimoni 4 - Berhenti merokok sebab rasa tak sedap 
Ingat ye!! Nak berhenti merokok nie perlu ada niat dan azam yang tinggi untuk bebas dari ketagihan merokok, haaaa dah tengokkan hasil testimoni yang telah berjaya bebas dari ketagihan merokok nie. Jadi tunggu apa lagi jom order vivix hari nie.


Hubungi saya di talian 010.3694948 / emel mimie0586@gmail.com untuk info lanjut dan juga tempahan


1 ulasan:

  1. Betul tu, nak berhenti merokok memang tak mudah. Perlu ada niat, kesungguhan dan supplemen yang dapat bantu macam Vivix ni.

    BalasPadam