TESTIMONI ESP

Selasa, Mac 01, 2016 Mie Normi 0 Comments

Assalammualaikum semua, salam sejahtera...

Meh kita tengok apa yang best sangat promosi bulan mac nie. Kalau anda semua nak tau Promosi Shaklee untuk bulan Mac 2016 nie adalah Energizing Soy Protein (ESP), jom borong banyak-banyak buat stok, bagi penggemar ESP nie la masa yang sesuai untuk buat stok ye.




Hot Seller Produk Shaklee di Malaysia



Kenapa?? Jom baca 5 sebab penting kenapa ESP selalu menjadi rebutan 

  1.  Membekalkan tenaga berkekalan dengan protein berasaskan tumbuhan yang berkualiti tinggi 
  2. ESP Soy Protein Isolate Powder merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting
  3. Terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya
  4. Protein berasaskan tumbuhan berkualiti tinggi dengan kandungan 14gram protein soya dan 500mg kalsium bagi setiap hidangan ini amat baik untuk kesihatan jantung 
  5. Membantu mengekalkan otot, memperbaiki tisu dan fungsi enzim dan hormon yang teratur.


ESP nie sangat bagus sungguh untuk

✏KULIT (cerah, anjal, tegang, mantap dan putih)
✏KURUS (memang hilang berkilo2 ambik esp nie tau)
✏NYUSU (susu banyak gila)
✏MENGANDUNG (ibu bertenaga, baby sihat dan kulit baby gebu tau)
✏GASTRIK (ada yang baik trus tau)
✏PARUT (hilang, pudar putih je)


 Antara TESTIMONI ESP



Testimoni 1 : "Senang bersalin"






>>> Saya pasti ia bukan secara kebetulan. Saya konsisten mengamalkan ESP sepanjang kehamilan. Sebulan 2 canister jadi 9 bulan 18 canister.




apa kebaikan yang saya dapat ?




Mampu melahirkan secara normal TANPA EPISOTOMY. Bukan satu tapi 3 orang anak iaitu pada 2011, 2013 dan Julai 2015.Saya melalui tempoh berpantang dengan yakin dan tak risau nak jaga luka 'di bawah'.


 

 Testimoni 2 : "susu meriah"




 >>> Ibu bekerja mcm saya nie, kadang2 x dan nak pam susu 3 jam sekali .... kdg2 susu jadi sikit sbb 5 jam baru pam tapi lepas minum esp... waaa... susu meriah balik .... so adenya esp x yah risau susu kurang ke... susu xde ke.. susu kembali normal lebih meriah, pekat likat, pas tu kulit lembut, betis dh x bersisik... sblum nie suami ckp saya kurang mkn sayur... so dgn esp ni x mkn syur pun kulit cantik... cukup protein, protein terbaik punya yang pernah kami jumpa... anak fully breastfeeds sampai skrg da msuk 9 bulan... Alhamdulillah Amin.. sihat walafiat.



Testimoni 3 : "GASTRIK tiada lagi"






>>> Saya start minum ESP ni masa buat labwork yang makan minum xmenentu dan gastrik. Gastrik sampai jalan pun xleh... kena tunduk kejap dan jalan slow2.



Lepas istiqomah amalkan esp nie, sampai bawa pergi lab, kongsi dengan kawan la, bila agak tak sempat nak lunch or dah mula rasa lapar, cepat2 bancuh 



Alhamdullilah cepat je pulih gastrik.. 



Apa pun lepas minum ESP bukan takat gastrik saja ok. Badan pun BERTENAGA, berat pun maintain.

 


 
So kalau nak senang bersalin, nak susu meriah @ nak bebas dari gastrik boleh la try ESP nie. Nak info lagi berkaitan ESP boleh tengok di SINI>>> esp lagi



Jadi bagi yang ingin mencuba keberkesanan EPS nie, sangat la sesuai untuk dapatkan ESP bulan nie dengan tawaran harga yang sangat berpatutan, dapatkan lebih penjimatan dengan mendaftar sebagai ahli hanya klik sini




Tempahan atas talian hanya di sini *** untuk keterangan lanjut boleh hubungi saya segera



010-3694948 >>>> Call/sms/whatsapp/telegram 
email : mimie0586@gmail.com

0 ulasan: