MAMALIFNA & TEAM NETTBALL | SID SHAKLEE PUTRAJAYA CYBERJAYA BANGI KAJANG

Rabu, Disember 03, 2014 Mie Normi 0 Comments

Salam semua, weekend hari tu mie join sukan anjuran Ibu Pejabat, jadi sukan yang pandai main pun bola jaring je. Sukan yang dipertandingkan masa tu, ping pong, karom, futsal,  menembak (VVIP), Sukan nie 2 tahun sekali saja akan diadakan, sambil-sambil bersukan boleh la kita mengeratkan lagi silatulrahim betul tak..... 

Alhamdulillah tahun nie dapat naib juara, antara yang bertanding masa tu Zon Utara / Zon Selatan / Zon Timur dan juga Ibu Pejabat. Mie wakil Ibu Pejabat, tahun nie bertanding dekat Kompleks Belia dan Sukan, Kota Bahru Kelantan. Sambil-sambil kita bersukan, sambil tu juga la kita shopping, tapi tak la best sangat sebab tinggal permata hati dirumah




** team yang terbaik sangat, semangat pasukan yang penting... Sayang sangat semua yang telah berusaha keras dalam team nie



Dah seharian bertungkus lumus, maka berjaya la kami semua rembat hadiah nie, so sapa yang nak tambah peralatan sukan tu boleh la melawat al ikhsan ye lepas nie my team. Malam tu ada dinner lagi untuk meraikan kejayaan semua pemain yang terlibat. Makanan memang terbaik la, semua dh cantik dah malam nie, bajet artis masing-masing ye



** tahniah pada yang berjaya rembat juga cabutan bertuah ye, jangan lupa nanti syer-syer hadiah dalam tu ye





Semoga silatulrahim kita akan terus berkekalan walaupun dimana kita berada, terima kasih semua yang telah bertanding dengan bersungguh-sungguh, yang penting semua seronok 


my team (sha ros/sha hashim/didi/intan/ syam/ amy/murni zaha/yana/min/farah.... tidak lupa juga coach kami k.raja dan k.basariah







0 ulasan: