CARA NAK DAFTAR & JADI AHLI SHAKLEE DENGAN HARGA HANYA.....

Ahad, Disember 07, 2014 Mie Normi 0 Comments


Anda semua dah makan produk Shaklee dan Alhamdullilah dah rasa sendiri kelebihan produk dari Shaklee.... 

Selalu beli harga retail dengan SID Shaklee yang sah, tapi tak tau macam mana nak daftar sebagai AHLI, harga ahli jauh lebih murah sebenarnya dan sangat berbaloi bagi pengguna tegar produk nie untuk mendaftar

Atau....  

Anda nak daftar sebagai AHLI dan JANA PENDAPATAN bersama Shaklee dalam masa yang sama anda juga dapat membantu orang yang memerlukan Shaklee



Dalam entry kali nie saya nak kongsikan dengan anda : 


  1. Bagaimana mendaftar sebagai AHLI dan YURAN KEAHLIAN
  2. KELEBIHAN mendaftar sebagai AHLI dan menjana PENDAPATAN sampingan 
  3. Soalan-soalan yang popular yang selalu orang tanya sebelum mendaftar sebagai AHLI

BAGAIMANA MENDAFTAR SEBAGAI AHLI dan YURAN KEAHLIAN

Bagi sesiapa yang berhasrat untuk menjadi ahli shaklee, mudah saja dengan hanya mengisi BORANG KEAHLIAN disini pendaftaran secara ONLINE sahaja, dan yuran keahlian hanya RM65 sahaja (seumur hidup) dan RM10 untuk tujuan pengeposan Member Kit keahlian. 

Info ** Untuk makluman Yuran Keahlian pihak SHAKLEE MALAYSIA yang tentukan, bukan saya yang tentukan harga

FREE MEMBER ** bagi yang ingin mendapatkan keahlian secara percuma anda haruslah membuat pembelian produk shaklee 200uv keatas ( pembelian bernilai RM650++)

** jika ingin mendaftar, anda boleh membuat pembayaran melalui acc di atas 
(sms/whatsapp/telegram/pm untuk mendapatkan no acc)


Kelebihan yang anda akan terima setelah menjadi ahli adalah :-

Untuk kegunaan sendiri ~
  • Dapat menikmati pembelian dengan harga ahli, jauh lebih murah dari harga pasaran
  • Dapat menikmati bonus tunai pada bulan berikutnya jika pembelian melebihi 150uv
  • Keahlian seumur hidup, tidak perlu kekalkan uv tertentu untuk kekal menjadi ahli 
Untuk berniaga ~
  • Dapat keuntungan runcit bagi setiap produk yang dijual
  • Ganjaran 3C (CASH, CAR dan CONVENTION) dari Shaklee
  • CASH : Bonus setiap bulan, untuk jualan 150 uv keatas *
  • CAR : Insentif subsidi untuk pembelian kereta setiap bulan *
  • CONVENTION : Peluang umrah/percutian, ditaja sepenuhnya *
* bagi yang layak sahaja.... 


Kelebihan Menjadi Pengedar SHAKLEE bersama KAMI dan MENJANA PENDAPATAN 
  • bimbingan & latihan 100% secara online (tidak perlu keluar malam, meninggalkan keluarga dan buang masa)
  • Tidak mengamalkan penyimpanan stok yang memerlukan modal yang besar 
  • Bimbingan daripada mentor yang berpengalaman dan telah berjaya 
  • Menjadi ahli group rahsia dan dapatkan pelbagai tips bagi menjayakan perniagaan nie
  • Pendapatan yang TIDAK TERHAD, (4,5,6 angka). Anda yang tentukan sendiri, jika anda rajin/ kuat berusaha anda yang akan dapat merasa hasilnya.



SOALAN-SOALAN YANG POPULAR YANG ORANG SELALU TANYA SEBELUM MENDAFTAR SEBAGAI AHLI 

Anda berminat untuk mendaftar sebagai ahli, tapi ada beberapa soalan yang anda ingin tanya sebelum mendaftar, jadi disini saya senaraikan 5 soalan yang paling kerap ditanya kepada saya sebelum mereka mendaftar sebagai ahli :-


SOALAN : RM65 sahaja nak jadi Ahli Shaklee!! Keahlian Seumur Hidup ke?

jawapan : Ye dengan RM65 sahaja anda sah menjadi ahli dan keahlian adalah seumur hidup

SOALAN : Berapa lama proses nak jadi ahli nie?

jawapan : InsyaAllah saya akan daftarkan ada dalam masa 24 jam selepas bayaran telah dibuat. Inform saya dengan kadar segera dan saya akan membuat pendaftaran. Semua urusan pendaftaran ahli baru Shaklee boleh dibuat secara online pada bila-bila masa, 24 jam sehari, 7 hari seminggu.

SOALAN : Dah jadi Ahli macam mana saya nak buat pembelian 

jawapan : Pembelian secara ONLINE sahaja, tak perlu keluar rumah pun, 2 3 hari proses barang sampai depan rumah. sangat mudah dan menjimatkan masa

SOALAN : Kalau nak makan sendiri je tak nak buat busines boleh jadi ahli ke?

jawapan : Boleh. Shaklee tak paksa semua ahli buat business tapi kalau dah mendaftar buat busines pun bagus boleh dapat side income

SOALAN : Kalau nak buat business macam mana? saya malu, tak reti dan tak pandai cakap nak jual barang 

jawapan :  Berminat nak buat business dengan Shaklee, tahniah kerana membuat pilihan yang tepat dan bijak. Jangan risau, jika anda mendaftar sebagai ahli dibawah saya, saya akan bimbing dari A hingga Z, bimbingan hanyalah secara online sahaja, tak perlu keluar rumah untuk menuntut ilmu. Business Shaklee nie 100% secara online



Terima kasih kerana sudi membaca entry saya kali nie, saya nantikan anda sebahagian daripada keluarga shaklee saya. Mampukah anda memiliki kesemua impian tersebut dengan pendapatan sekarang? Mampukah anda terus bertahan dengan kos sara hidup yang semakin meningkat?.... Jangan tunggu lagi! Capailah semua impian Anda sekarang!



Hubungi saya di talian 019 4717298 (mie), daftar sebagai Ahli sekarang dan nikmati kelebihan dan penjimatan yang sangat berbaloi




Kelebihan Menjadi Pelanggan Mamalifna dan Mendaftar sebagai Ahli 
- anda layak mendapat service perkhidmatan yang terbaik 
- anda layak mendapat Free Konsultasi
- anda akan di masukkan kedalam Group Support telegram/whatsapp
- anda akan dibimbing ke dalam Group Biz dari A to Z
 




Mengapa perlu bayar lebih, Dapatkan penjimatan untuk setiap produk Shaklee dengan mendaftar sebagai ahli JOM DAFTAR SEKARANG! banyak kelebihannya, jangan buang masa daftar sekarang


Tambah Pendapatan bersama SHAKLEE


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. 


Untuk Maklumat Lanjut, Info Hubungi :: 

Mie Normi (Shaklee Independent Distributor) 
Sms/Call/Whatsapp: 019-4717298 
Email: mimie0586@gmail.com 
FB Page : https://www.facebook.com/Mamalifna


PERKHIDMATAN PENGHANTARAN DISEDIAKAN DI KAWASAN 
PUTRAJAYA | CYBERJAYA | DENGKIL | KAJANG | BANGI
HUBUNGI SEGERA JIKA ANDA PERLUKAN PERKHIDMATAN CASH ON DELIVERY (COD)




0 ulasan: