PENGEDAR SAH SHAKLEE DI PUTRAJAYA, CYBERJAYA, UPM, UKM, BANGI & KAJANG,

Rabu, September 10, 2014 Unknown 0 Comments


Salam semua, hari nie nak buat pengumuman sikit, bukan penting sangat pun, tapi bagi yang mencari PENGEDAR SAH SHAKLEE DI PUTRAJAYA, CYBERJAYA, UPM, UKM, BANGI dan KAJANG, saya lah yang orang yang dicari itu PENGEDAR SAH SHAKLEE ANDA. Kadang-kadang kita nie ada juga rasa was-was nak beli online nie kan, macam-macam yang kita fikir betul tak?? nak buat bayaran takut barang tak sampai, takut kena tipu (banyak betul yang bermain dekat fikiran betul tak??) jadi sekarang tak perlu risau lagi,  saya sediakan perkhidmatan CASH ON DELIVERY, penghantaran terus sampai depan pintu. Boleh jumpa Face to Face beli barang, barang selamat, duit pun selamat......
PENGEDAR SAH SHAKLEE ANDA


Meh sini nak cerita sebab apa perlu beli dengan saya??? sebab saya akan berikan servis yang terbaik, Insya Allah. Jadual pengambilan lengkap dan konsultasi saya akan berikan secara PERCUMA untuk semua customer tersayang saya. Bagi yang berminat nak jadi AHLI SHAKLEE dibawah naungan MAMALIFNA, konsultasi adalah percuma seumur hidup tau!!! Banyak lagi faedah yang anda dapat, nak tau DAFTAR KEAHLIAN segera.

Bagi yang tercari-cari SID untuk membuat pembelian secara Cash On Delivery (COD) boleh la hubungi saya segera. Bagi anda yang inginkan COD dan anda berada berdekatan dengan kawasan PUTRAJAYA, CYBERJAYA, UPM, UKM, BANGI dan KAJANG penghantarn akan dipertimbangkan juga.  Apa yang pasti servis yang terbaik untuk anda semua ok...


PENTING!!! 

Anda tak perlu risau ye, saya hanya menghantar barang yang anda inginkan, bukan datang untuk berceramah atau membuat demo barangan, SEBAB saya adalah PENGEDAR SHAKLEE secara ONLINE.... Jom order sekarang !!! 


Kelebihan Menjadi Pelanggan Mamalifna dan Mendaftar sebagai Ahli 
- anda layak mendapat service perkhidmatan yang terbaik 
- anda layak mendapat Free Konsultasi
- anda akan di masukkan kedalam Group Support telegram/whatsapp
- anda akan dibimbing ke dalam Group Biz dari A to Z


Mengapa perlu bayar lebih, Dapatkan penjimatan untuk setiap produk Shaklee dengan mendaftar sebagai ahli JOM DAFTAR SEKARANG! banyak kelebihannya, jangan buang masa daftar sekarang* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. 


Untuk Maklumat Lanjut, Info Hubungi :: 

Mie Normi (Shaklee Independent Distributor) 
Sms/Call/Whatsapp: 019-4717298 
Email: mimie0586@gmail.com 
FB Page : https://www.facebook.com/Mamalifna


"INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK"


0 ulasan: