Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta

Ahad, Ogos 31, 2014 Mie Normi 0 Comments

Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta ~ Selamat Menyambut Hari KEMERDEKAAN yang ke 57. 

Hari Cuti nie dapatlah kita manfaatkan bersama keluarga yang tersayang,boleh juga mummy2 semua bawa anaak-anak pergi Dataran Merdeka tengok sambutan Hari Merdeka betul tak?? 

Hari nie mie nak tulis entry yang kaitan dengan tema merdeka tahun, mie sangat tertarik dengan tema Merdeka tahun nie, tema nie ada kaitan dengan macam mana mie boleh join Shaklee, hanya sekadar nak merasa kelebihan ambil supplemen Shaklee nie dalam masa yang sama mencari supplemen yang terbaik untuk ibu menyusu,pada mulanya just nak makan sendiri jer tapi bila dah makan sendiri dan dapat pula hasil yang terbaik, terus jatuh cinta 'tak kenal maka tak cinta'..... bila  dah dapat hasil terbaik, terus ambik keputusan nak kongsi dengan semua orang kelebihannya, dan dalam masa yang sama boleh dijadikan side income family. Hanya bermodalkan RM75 sahaja mendaftar sebagai Ahli, nak tau lebih lanjut boleh pm mie, setakat nie sahaja entry yang mie nak kongsi dengan semua pembaca blog nie " SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN ke 57






Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta ~ Malaysia Tanah Air ku
MERDEKA... MERDEKA... MERDEKA...



* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. 


Untuk Maklumat Lanjut, Info Hubungi :: 
Mie Normi (Shaklee Independent Distributor) 
Sms/Call/Whatsapp: 019-4717298 
Email: mimie0586@gmail.com 
FB Page : https://www.facebook.com/Mamalifna


"INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK"
JANGAN LEPASKAN PELUANG YANG ADA. PELUANG HANYA DATANG SEKALI SAHAJA

0 ulasan: