CARA JADI AHLI SHAKLEE

Sabtu, Julai 12, 2014 Mie Normi 15 Comments



BAGAIMANA MENDAFTAR SEBAGAI SID | CARA DAFTAR SEBAGAI AHLI | JANA PENDAPATAN SEBAGAI DEALER SHAKLEE
  
Salam sayang semua pembaca blog mie....

Ramai yang bertanya mie macam mana nak mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE dan sejak akhir-akhir nie ramai pulak yang pm mie nak join shaklee dan JANA PENDAPATAN dengan jadi SID Shaklee nie. 


Disebabkan kos sara hidup yang tinggi sekarang nie memang ramai yang terpaksa mencari side income. Pernah tak kita terfikir harga nasi lemak sekarang kalau nak dibandingkan dengan dulu, masa zaman saya sekolah dulu nasi lemak 30 sen sahaja jika nak dibandingkan dengan sekarang dengan harga rm 3.00, cuba fikir sejenak tidak mustahil nasi lemak boleh mencecah harga rm 15 - 20 nanti dan masa tu agak-agak mampukah kita hidup dengan income yang kita ada sekarang nie.



BAGAIMANA MENDAFTAR SEBAGAI SID (Shaklee Independent Distributor )

nak mendaftar sebagai Shaklee Independent Distributor (SID) ada 2 kaedah yang perlu anda ketahui.  Anda boleh pilih salah satu kaedah nie ikut kemampuan anda sendiri.

KAEDAH 1

Yuran Keahlian sebanyak RM 65 + postage RM10, Yuran keahlian nie bukannya ditetapkan  pengedar sah shaklee macam saya nie yang tentukan, ini adalah Yuran yang telah ditetapkan oleh Shaklee Malaysia. setelah anda mendaftar sebagai AHLI anda semua akan dibekalkan dengan MEMBER KIT. RM 10 postage tu sebenarnya adalah caj yang dikenakan untuk menghantar member kit ke rumah anda.

 ** Member Kit Shaklee (akan dihantar ke rumah anda setelah selesai pendaftaran sebagai ahli 
 

Yuran keahlian nie SEUMUR HIDUP tau, sangat berbaloi tak perlu nak renew tiap-tiap tahun, best kan!!!. Macam kelebihan yang akan anda dapat dengan Yuran yang hanya RM65 nie kan. Pembelian produk dengan harga diskaun/penjimatan harga seumur hidup anda.  


KAEDAH 2

Pendaftaran Keahlian secara percuma, dengar je PERCUMA mesti semua berminat kan, betul tak?? Tapi ada caranya nak dapatkan Keahlian secara percuma nie.

Anda hanya perlu membuat pembelian bernilai RM650++, dengan pembelian tersebut anda akan dapat Keahlian secara percuma. Produk yang melayakkan keahlian secara percuma adalah dengan pembelian produk dengan harga ahli melibatkan 200UV( Unit Value). Antara produk yang mudah untuk mendapatkan Keahlian secara percuma adalah :
 
  • 2 Botol VIVIX
  • 3 Kotak KOLAGEN

** Jika anda ingin dapatkan produk lain dengan Keahlian secara percuma boleh hubungi saya Mie Normi di talian 0194717298 (sms/whatapps/telegram), saya akan bantu anda untuk pembelian produk yang mempunyai nilai 200UV (RM 650++). Sangat berbaloi mendaftar jika anda memilih produk shaklee sebagai makanan kesihatan seisi keluarga

 


CARA MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE 

Anda semua dah tahu macam nak mendaftar sebagai SID kan!! Jadi mesti nak tau pulak macam mana nak mendaftar, nak mendaftar nie senang sangat. Yang pertama anda boleh bank in duit untuk daftarkan pendaftaran keahlian melalui Maybank @ CIMB Bank 



** sms/whatsapp/telegram mie normi untuk dapatkan no acc

Setelah anda membuat pembayaran keahlian anda perlu lengkapkan BORANG PENDAFTARAN KEAHLIAN

Masukkan Reference Number di ruangan CATATAN/PESANAN (wajib diisi untuk rujukan) didalam borang tersebut.





JANA PENDAPATAN SEBAGAI DEALER SHAKLEE

ingin MENJANA PENDAPATAN bersama SHAKLEE hubungi saya dengan kadar segera. Banyak kelebihan yang akan anda dapat jika ingin menambah side income bersama Shaklee, nak tahu lebih lanjut mengenai JANA PENDAPATAN klik DISINI

Anda juga akan dapat pelbagai  KELEBIHAN MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE

Antara kelebihannya adalah :


1. Anda akan dapat membuat pembelian produk dengan Harga Ahli, dapat mengumpul points (points yang anda kumpul akan ditukar kepada Cash Bonus
2. Shaklee jg menawarkan Cash, Car dan Convention




3.  Team kami akan memberi bimbingan secara percuma, anda hanya perlu ada Minat, Usaha dan juga Keinginan untuk berbisness
4. Anda tidak perlukan modal yang banyak dan tidak perlu juga utk menyimpan stok di rumah, semua urusan hanya dihujung jari anda shj
5. Anda tidak perlu keluar rumah dan tidak pelu tinggalkan anak2 jika berhasrat utk berbisness bersama Shaklee (hanya dengan Team Kami). Peluang ini hanya utk org yang ingin menambah pendapatan dan ingin bekerja hanya dari rumah shj 
6. Tiada had income. Anda boleh tentukan income yang anda inginkan samaada 3,4@5 angka sebulan



CLICK HERE




* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. 


Hubungi :: Mie Normi (Shaklee Independent Distributor) 
Sms/Call/Whatsapp: 019-4717298 
 Email: mimie0586@gmail.com 
Visit and LIKE Page : https://www.facebook.com/Mamalifna 


 "INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK"




15 ulasan:

  1. saya dah join sebagai ahli shaklee pada tahun 2012
    http://metrobestmom.blogspot.com

    BalasPadam
  2. banyak betul manfaat join ahli ek :)

    http://alhamdulillahsihat.blogspot.com/p/blog-page.html?m=0

    BalasPadam
  3. Jom jadi ahli!!

    www.mummysayf.blogspot.com

    BalasPadam
  4. Daftar jgn xdaftar..rugi siapa x cuba dapatkan free membership.

    www.iras-secret-of-healthy-life.blogspot.com

    BalasPadam
  5. Dari side income jadi main income..seronok sangat daftar jd ahli Shaklee yang pada mulanya hanya untuk maintain kesihatan..tak sangka boleh jadi sumber pendapatan

    BalasPadam
  6. Jom join ahli bestt
    Www.mummy-ariana.blogspot.com

    BalasPadam
  7. Tambahkan pendapatan anda... memang berbaloi
    cantikmenawansihat83.blogspot.com

    BalasPadam
  8. memang berbaloi2 :) pilihan terbaik jom join shaklee!

    http://bijakvitamin.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. Best kan jadi ahli shaklee ni, walaupun untuk makan sendiri tetap dapat manfaat seperti berbiznes. Tapi kalau biznes lagi banyakkk peluang yg shaklee bagi kan. Jom daftar ahli sekarang.

    irsyahealthyhouse.blogspot.com

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah...rasa beruntung ditakdirkan utk jadi ahli shaklee...hehe..

    http://ceritadimtiyazcorner.blogspot.com/2014/07/cara-jadi-ahli-shaklee-dengan-mudah.html?m=0

    BalasPadam
  11. Best jadi ahli Shaklee ni.. Sangat berbaloi.. Keahlian seumur hidup pulak tu.. Kesihatan pun terjaga..
    Jom jalan2 kat blog Saya lak..

    http://mamanoufal.blogspot.com/2014/04/keahlian-shaklee.html?m=1

    BalasPadam
  12. Untung lah dah la dapat vitamin..dapat reward macam2 pulak..besnya.

    http://zairulakmaldaylife.blogspot.com/2014/04/cara-nak-jadi-ahli-shaklee.html

    BalasPadam
  13. Nak makan sendiri...
    Nak bagi mak ayah @ familia
    Nak wat bisnes...
    Bolehhhhh semuanya ;-)
    Sihat Ceria Bersama ^_^

    http://supplemensemulajadi.blogspot.com/search/label/Daftar%20Pengedar%20Shaklee

    BalasPadam
  14. Jom jadi Ahli..anda takkan rugi...

    http://ninyfariza82.blogspot.com/2014/07/jom-jadi-ahli.html

    BalasPadam
  15. Jom daftar ahli Shaklee..

    http://sweetmom83.blogspot.com/2013/11/buat-duit-dengan-shaklee.html?m=0

    BalasPadam