CARA JADI AHLI SHAKLEE

Sabtu, Julai 12, 2014 Unknown 15 Comments



BAGAIMANA MENDAFTAR SEBAGAI SID | CARA DAFTAR SEBAGAI AHLI | JANA PENDAPATAN SEBAGAI DEALER SHAKLEE
  
Salam sayang semua pembaca blog mie....

Ramai yang bertanya mie macam mana nak mendaftar sebagai AHLI SHAKLEE dan sejak akhir-akhir nie ramai pulak yang pm mie nak join shaklee dan JANA PENDAPATAN dengan jadi SID Shaklee nie. 


Disebabkan kos sara hidup yang tinggi sekarang nie memang ramai yang terpaksa mencari side income. Pernah tak kita terfikir harga nasi lemak sekarang kalau nak dibandingkan dengan dulu, masa zaman saya sekolah dulu nasi lemak 30 sen sahaja jika nak dibandingkan dengan sekarang dengan harga rm 3.00, cuba fikir sejenak tidak mustahil nasi lemak boleh mencecah harga rm 15 - 20 nanti dan masa tu agak-agak mampukah kita hidup dengan income yang kita ada sekarang nie.



BAGAIMANA MENDAFTAR SEBAGAI SID (Shaklee Independent Distributor )

nak mendaftar sebagai Shaklee Independent Distributor (SID) ada 2 kaedah yang perlu anda ketahui.  Anda boleh pilih salah satu kaedah nie ikut kemampuan anda sendiri.

KAEDAH 1

Yuran Keahlian sebanyak RM 65 + postage RM10, Yuran keahlian nie bukannya ditetapkan  pengedar sah shaklee macam saya nie yang tentukan, ini adalah Yuran yang telah ditetapkan oleh Shaklee Malaysia. setelah anda mendaftar sebagai AHLI anda semua akan dibekalkan dengan MEMBER KIT. RM 10 postage tu sebenarnya adalah caj yang dikenakan untuk menghantar member kit ke rumah anda.

 ** Member Kit Shaklee (akan dihantar ke rumah anda setelah selesai pendaftaran sebagai ahli 
 

Yuran keahlian nie SEUMUR HIDUP tau, sangat berbaloi tak perlu nak renew tiap-tiap tahun, best kan!!!. Macam kelebihan yang akan anda dapat dengan Yuran yang hanya RM65 nie kan. Pembelian produk dengan harga diskaun/penjimatan harga seumur hidup anda.  


KAEDAH 2

Pendaftaran Keahlian secara percuma, dengar je PERCUMA mesti semua berminat kan, betul tak?? Tapi ada caranya nak dapatkan Keahlian secara percuma nie.

Anda hanya perlu membuat pembelian bernilai RM650++, dengan pembelian tersebut anda akan dapat Keahlian secara percuma. Produk yang melayakkan keahlian secara percuma adalah dengan pembelian produk dengan harga ahli melibatkan 200UV( Unit Value). Antara produk yang mudah untuk mendapatkan Keahlian secara percuma adalah :
 
  • 2 Botol VIVIX
  • 3 Kotak KOLAGEN

** Jika anda ingin dapatkan produk lain dengan Keahlian secara percuma boleh hubungi saya Mie Normi di talian 0194717298 (sms/whatapps/telegram), saya akan bantu anda untuk pembelian produk yang mempunyai nilai 200UV (RM 650++). Sangat berbaloi mendaftar jika anda memilih produk shaklee sebagai makanan kesihatan seisi keluarga

 


CARA MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE 

Anda semua dah tahu macam nak mendaftar sebagai SID kan!! Jadi mesti nak tau pulak macam mana nak mendaftar, nak mendaftar nie senang sangat. Yang pertama anda boleh bank in duit untuk daftarkan pendaftaran keahlian melalui Maybank @ CIMB Bank 



** sms/whatsapp/telegram mie normi untuk dapatkan no acc

Setelah anda membuat pembayaran keahlian anda perlu lengkapkan BORANG PENDAFTARAN KEAHLIAN

Masukkan Reference Number di ruangan CATATAN/PESANAN (wajib diisi untuk rujukan) didalam borang tersebut.





JANA PENDAPATAN SEBAGAI DEALER SHAKLEE

ingin MENJANA PENDAPATAN bersama SHAKLEE hubungi saya dengan kadar segera. Banyak kelebihan yang akan anda dapat jika ingin menambah side income bersama Shaklee, nak tahu lebih lanjut mengenai JANA PENDAPATAN klik DISINI

Anda juga akan dapat pelbagai  KELEBIHAN MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE

Antara kelebihannya adalah :


1. Anda akan dapat membuat pembelian produk dengan Harga Ahli, dapat mengumpul points (points yang anda kumpul akan ditukar kepada Cash Bonus
2. Shaklee jg menawarkan Cash, Car dan Convention




3.  Team kami akan memberi bimbingan secara percuma, anda hanya perlu ada Minat, Usaha dan juga Keinginan untuk berbisness
4. Anda tidak perlukan modal yang banyak dan tidak perlu juga utk menyimpan stok di rumah, semua urusan hanya dihujung jari anda shj
5. Anda tidak perlu keluar rumah dan tidak pelu tinggalkan anak2 jika berhasrat utk berbisness bersama Shaklee (hanya dengan Team Kami). Peluang ini hanya utk org yang ingin menambah pendapatan dan ingin bekerja hanya dari rumah shj 
6. Tiada had income. Anda boleh tentukan income yang anda inginkan samaada 3,4@5 angka sebulan



CLICK HERE




* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. 


Hubungi :: Mie Normi (Shaklee Independent Distributor) 
Sms/Call/Whatsapp: 019-4717298 
 Email: mimie0586@gmail.com 
Visit and LIKE Page : https://www.facebook.com/Mamalifna 


 "INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE? HUBUNGI SAYA!! HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN! WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN! DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSLUSIF DI FACEBOOK"




15 ulasan:

KELEBIHAN DAN KHASIAT VIVIX SHAKLEE

Selasa, Julai 08, 2014 Unknown 15 Comments

Salam Ramadhan semua pembaca blog mamalifna, hari nie nak kongsi sikit la dengan semua pasal VIVIX SHAKLEE, untuk makluman semua bulan Julai nie juga bulan Promosi VIVIX. nak daftar keahlian percuma dengan pembelian VIVIX pun boleh juga


Meh nak citer INFO PENTING pasal Vivix nie, Vivix adalah merupakan Supplemen yang yang terbaik untuk pesakit THALASSEMIA kerana vivix nie sangat baik untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas, memperbaiki DNA


Menurut penelitian Wayne R.Leifert, Ph.D dan Mahinda Y.Abeywardena, Ph.D (Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation di Adelaide, Australia)yang diterbitkan November 2008 lewat Jurnal Nutrition Research, Mengkonsumsi anggur yang kaya dengan senyawa kimia bernama Polifenol (Khusunya anggur merah), akan mengurangi dan mencegah penyakit degeneratif seperti penyakit kardiovaskular dengan kata lain mencegah serangan jantung 


Siapakah yang perlukan VIVIX SHAKLEE ??


  1. Pesakit SLE
  2. Mereka yang berisiko penyakit KANSER akibat keturunan/ sudah pun menghidap kanser 
  3. Diabetis
  4. Strok 
  5. Darah Tinggi
  6. Cyst
  7. Bantu baikpulih Ketagihan Rokok
  8. Mempunyai masalah MATA
  9. Pesakit JANTUNG
  10. Bantu kurangkan insiden NYANYUK
  11. Anti Penuaan
  12. Mereka yang ingin kurangkan apajua jenis penyakit 


Testimoni untuk Pesakit DIABETIS, VIVIX terbaik untuk pesakit diabetis, hadiahkan untuk orang yang tersayang. 

Lagi testimoni tentang VIVIX


Cadangan pengambilan :  1 Sudu sahaja, sekali sehari 




* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. 



Untuk Maklumat Lanjut, Info Hubungi :: 
Mie Normi (Shaklee Independent Distributor) 
Sms/Call/Whatsapp: 019-4717298 
Email: mimie0586@gmail.com 
FB Page : https://www.facebook.com/Mamalifna



Ingin sertai keluarga besar kami yang ANDA PASTI TAKKAN MENYESAL?? Jom!!! Hanya RM75 anda boleh Jana Pendapatan dari RUMAH. Wakil Pengedar seluruh Malaysia di perlukan

15 ulasan:

VIVIX SHAKLEE

Sabtu, Julai 05, 2014 Unknown 0 Comments



Apa yang anda tahu mengenai VIVIX SHAKLEE??

Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderderi Eropah dan Lobak Unggu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan.  





Apa pula kelebihan VIVIX nie, kecoh je semua orang cerita pasal vivix nie kan, jadi mesti semua nak tahu lebih lanjut apa kelebihannya. Sebenarnya VIVIX nie sangat bagus untuk pesakit diabetis. Kalau nak tahu tanda-tanda awal kita ada diabetis boleh baca dekat SINI Hari nie mie nak kongsi testimoni pengguna vivix yang menghidap diabetis, bacaan kencing manisnya mak cust nie dari 22 boleh turun sampai 5.6, mesti happy kalau mak kita yang ada diabetis boleh sihat semula macam biasa. Jadi kalau ada ahli keluarga yang sakit diabetis nie boleh la cuba. 

TESTIMONI 1




TESTIMONI 2
Penting:: 

Kalau anda semua inginkan Free Membership boleh la beli 2 botol vivix bulan nie, sangat berbaloi harganya. Nak daftar keahlian boleh baca info dekat SINI

Banyak keuntungan yang anda akan dapat, cash money, free yuran keahlian RM75.... nak tahu lebih lanjut boleh hubungi saya Mie Normi dan anda akan ketahui kelebihan mendaftar sebagai AHLI





* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. 


Untuk Maklumat Lanjut, Info Hubungi :: 
Mie Normi (Shaklee Independent Distributor) 
Sms/Call/Whatsapp: 019-4717298 
Email: mimie0586@gmail.com 
FB Page : https://www.facebook.com/Mamalifna

0 ulasan:

Info Mengenai DIABETIS

Sabtu, Julai 05, 2014 Unknown 1 Comments

 

 

Tanda-Tanda Penyakit DIABETIS @ Kencing Manis 

 

 

1 – Keturunan


Perlukah saya menjalani ujian penyakit kencing manis?. Jawapannya Ya, jika anda mempunyai sejarah keluarga yang mengidap penyakit kencing manis. Faktor utama yang mengundang penyakit ini adalah dengan mengambil makanan yang tinggi kandungan gula dan makan dalam saiz hidangan yang besar, kurang bersenam juga adalah faktor utama penyebab kencing manis

2 – Berat Badan Berlebihan

Berat badan berlebihan boleh meningkatkan risiko penyakit diabetes tahao 2. Jika anak anda adalah berlebihan berat badan, pastikan doktor menjalankan pemeriksaan keatasnya, kerana Penyakit Kencing Manis tahap 2 semakin meningkat pada anak-anak. Berita-berita yang menggalakkan ialah bahawa kehilangan hanya 5% hingga 7% berat badan anda boleh mengurangkan risiko diabetes, menurut penyelidikan dari Program Pencegahan Penyakit Kencing Manis. Ujian biasanya melibatkan saringan darah anda untuk paras glukosa (gula) tinggi. Jika tahapnya sudah terlalu tinggi, anda boleh mempunyai Penyakit Kencing Manis sama ada tahap 1 atau tahap 2.


3 – Kerap Kencing

Jika badan anda tidak membuat insulin yang cukup [hormon yang membawa glukosa ke dalam sel-sel anda untuk memberikan mereka tenaga],” apa yang boleh berlaku dengan Penyakit Kencing Manis tahap 1 atau 2, “glukosa membina dalam aliran darah anda dan keluar dalam air kencing anda, “jelas Janet Silverstein, MD, ketua pediatrik endokrinologi di Universiti Florida. Oleh kerana anda kerap membuang air kecil, anda sering berasa sangat dahaga dan minum lebih dari biasa.

4 – Penglihatan Kabur

Paras gula dalam darah tinggi menyebabkan glukosa terbina dalam kanta mata anda, menjadikannya lebih sukar untuk anda memberi tumpuan. Ini mungkin juga bermakna bahawa anda mempunyai Penyakit Kencing Manis tahap 1 atau tahap 2.


5 – Turun Berat Badan Tanpa Sebab

Ini biasanya tanda-tanda Penyakit Kencing Manis tahap 1, tetapi ia kadang-kadang berlaku pada tahap 2. Apabila badan tidak boleh membuat insulin, glukosa (gula) daripada makanan, jadi glukosa tidak boleh digunakan oleh sel-sel badan untuk tenaga atau disimpan, kata Dr. Silverstein. Di samping itu, ini yang menyebabkan pemecahan lemak, membuat anda menurunkan berat badan yang lebih.

6 – Lingkaran Gelap Pada Leher
 
Apabila badan anda mula mengepam keluar terlalu banyak insulin dari biasa dengan Penyakit Kencing Manis tahap 2, reseptor di dalam lipatan kulit bertindak balas dengan membuat pigmen tambahan. Ini mewujudkan lingkaran hitam pada leher.


7 – Jangkitan Yis Berulang (Wanita)
 
Ini boleh berlaku dengan Penyakit Kencing Manis tahap 1 atau 2, kerana Pembentukan glukosa boleh menyebabkan pembesaran yis. Gejala yang sering berlaku termasuk gatal faraj dan lelehan tebal. Perlu diingat bahawa kanak-kanak mungkin mendapat ruam lampin, dan kanak-kanak lelaki mungkin mendapatkan urethritis, jangkitan yis uretra.

8 – Anda Berumur 45 Tahun Atau Lebih.


Risiko Penyakit Kencing Manis akan meningkat dengan usia, jadi Persatuan Diabetes Amerika mengesyorkan mendapat pemeriksaan sekurang-kurangnya setiap tiga tahun bermula pada berusia 45 tahun.

Jangan biarkan DIABETIS menyerang INSAN yang anda sayangi. VIVIX Shaklee dapat membantu menyelesaikan masalah anda.


Credit info
 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. 


Untuk Maklumat Lanjut, Info Hubungi :: 
Mie Normi (Shaklee Independent Distributor) 
Sms/Call/Whatsapp: 019-4717298 
Email: mimie0586@gmail.com 
FB Page : https://www.facebook.com/Mamalifna

1 ulasan: