JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE

Ahad, Mei 11, 2014 Mie Normi 0 Comments




JANA PENDAPATAN dari RUMAH dengan SHAKLEE


Hari nie nak cerita mcm mana klu kita Join Shaklee nie kita boleh Jana Pendapatan. Saya mula2 tertarik dengan Shaklee nie masa saya dalam pantang anak ke2, mulanya try Set Menyusu Shaklee je, dalam masa yang sama masa saya beli produk nie saya dapat blik duit pendaftaran jadi Ahli  Shaklee masa 2, so saya terfikir why not klu try bisness nie kan. untuk makluman anda semua jg masa saya ambil set menyusu Shaklee sy dapat hasil yg amat baik sekali, 1 hari (8pg-5ptg) shj saya ble kumpul 30 oz susu badan, susu memang meriah time 2 dengan izin Allah jua. Happy sangat hsbnd pun sentiasa  support.






Siapa yang perlu buat bisnes dari rumah?
  • Mereka yang setiap hari bercampur perasaan gundah gulana kerana terpaksa meninggalkan anak-anak di rumah pengasuh.
  • Mereka yang bercita-cita ingin melangsaikan hutang dengan segera dan ingin berpencen segera.
  • Mereka yang mahukan pendapatan infiniti tanpa perlu berada di bawah telunjuk orang lain untuk menentukan masa depan kita.
  • Ingin meningkatkan taraf hidup dari biasa kepada luarbiasa.
  • Mereka yang bercita-cita dan minat bisnes tetapi tidak tahu bisnes apa yang ingin dipilih, inilah dia pilihannya.
  • Mereka yang sudah penat pergi kerja pagi petang siang malam tetapi masih tiada kepuasan terutama dari segi penjagaan keluarga.

Apa keperluan untuk buat bisnes secara online?
  • Sekeping hati yang cekal dan memang berkehendak untuk maju
  • Nama lagi bisnes online maka haruslah ada line internet. Biasa sekarang hampir semua orang ada akaun facebook kan maka line internet tu rasanya tiada masalah.
  • Tidak perlukan modal jika ingin buat bisnes shaklee kerana hanya perlukan yuran pendaftaran RM65+postage RM10 sahaja untuk memulakan bisnes dari rumah.

Banyak jenis bisnes online yang anda boleh buat tetapi saya memilih shaklee kerana saya yakin masa depan ada bersama shaklee. Kenapa saya yakin dengan shaklee?

  • Pelan pemasaran yang komprehensif dan telus. 
  • Sistem yang adil, semua orang berpeluang untuk berjaya kerana iainya bukan sistem piramid. Kalau piramid kita yang bawah sentiasa akan di bawah. Tapi konsep shaklee sesiapa sahaja bboleh berjaya yang penting siapa usaha dia dapat.
  • Produk yang terbukti berkesan. Kalau nak tau kebanyakan pengedar atau ahli shaklee hampir semua asalnya adalah dari mereka yang terlebih dahulu menggunakan shaklee. Dari mencuba makan sendiri akhirnya jatuh cinta dengan produk shaklee. Keberkesanan setiap produk tidak boleh ditipu, jika tidak berkesan akhirnya ramai pelanggan akan lari. tapi tidak dengan shaklee kerana saban hari begitu ramai mereka yang ingin menjana pendapatan dengan shaklee.
  • Sudah terbukti bertahan dari dulu sehingga sekarang, bertahan di Malaysia sejak 25 tahun yang lalu dan masih lagi ujud sampai sekarang.
  • Ramai jutawan senyap muncul dengan hanya berbisnes shaklee dan ianya adalah berpanjangan, bukan bermusim kerana sudah terbukti ramai berjaya sudah 25 tahun buat shaklee dan masih lagi buat shaklee.
  • Semestinya patuh syariah kerana kita berkonsepkan ada produk untuk dijual bukannya produk maya, bagi modal alih-alih dapat untung ribu-ribu setiap bulan. Semua orang mahu keberkatan kan, bukan hanya mahukan wang segera yang tidak kekal.



 
Jika anda masih ragu2 dgn Shaklee, anda ble hubungi saya dan jika anda berminat menjadi Ahli dan join our bisness group utk cari income lebih, jangan malu jangan segan!!! Kami sangat berbesar hati menerima dan membantu anda tidak kira dimana anda berada kerana kini semuanya di hujung jari anda.

Insyaallah, dengan usaha dan kesungguhan yang tinggi kita boleh berjaya dan membantu keluarga. sama2 kita mengejar impian, impian saya juga ingin menjadi WAHM (Work at Home Mom), ble jaga anak2 dengan penuh rasa tanggungjawab sebagai ibu. Peluang  yang datang ini  hanya sekali dalam hidup. 



Ingin sertai keluarga besar kami yang ANDA PASTI TAKKAN MENYESAL?? Jom!!! Hanya RM75 anda boleh Jana Pendapatan dari RUMAH. Wakil Pengedar seluruh Malaysia di perlukan









* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.



Untuk Maklumat Lanjut, Info Hubungi :: 
 Mie Normi (Shaklee Independent Distributor) 
Sms/Call/Whatsapp: 019-4717298 
Email: mimie0586@gmail.com 
FB Page : https://www.facebook.com/Mamalifna

0 ulasan: