Sakit Urat : Sakitnya bila diserang Sakit Urat




Nak buat macam mana nie, bila duduk nak bangun pun susah, bila berdiri lama-lama nak duduk pulak masalah... Pernah tak korang dengar mak-mak atau ayah-ayah merungut cam nie?? Nie semuanya berpunca dengan masalah Sakit Urat.


Kesian tengok kan, nak solat pun susah sebab Sakit Lutut, Sakit Pinggang, Sakit Kaki (lenguh-lenguh). Pendek kata serba serbi tak kena bila badan nie diserang sakit urat.


Sebenarnya ada penyelesaian untuk masalah nie, kalau diamalkan betul-betul InsyaAllah masalah nie boleh diatasi. Ok Mie tak mau nak cerita panjang-panjang la hari nie, meh nak kongsi apa yang boleh kita amalkan untuk atasi masalah nie. Disini Mie nak cadangkan dua vitamin yang boleh mengatasi masalah nie, yang pertama kita boleh amalkan OSTEMATRIX dan yang kedua OMEGA GUARD. Jom kita tengok apa fungsi kedua-dua vitamin nie


Fungsi Ostematrix dan Omega Guard

  • Boleh Mengatasi Masalah Sakit Sendi 
  • Boleh Mengatasi Masalah Lenguh Urat
  • Boleh Mengatasi Masalah Kebas-Kebas
  • Boleh Mengatasi Masalah Sakit Badan 
  • Boleh Mengatasi Masalah Pedih Tapak Kaki 

Testimoni pengguna yang telah berjaya atasi masalah ini  


Alhamdullilah, 
ibu mertua sudah boleh solat berjemaah di masjid, 
masalah tidak boleh duduk dan berdiri dengan lama 
yang beliau hadapi 
dapat diatasi dengan mengamalkan Omega






Alhamdullilah, 
Masalah sakit tumit yang dihadapi beliau dapat diatasi
setelah mengamalkan Omega secara konsisten 

Alhamdullilah,
selepas mengamalkan ostemarix, masalah tulang belakang yang selalu sakit semakin baik 
setelah amalkan 3 botol ostematrix
operation tak perlu lagi dijalankan, jalan pun dah tak bongkok lagi 
Syukur ya Allah dengan perubahan ini.







Jadi untuk atasi masalah ini sakit urat dan sendi ini, eloklah berikthiar dengan Ostematrix dan Omega. Macam mana nak dapatkan vitamin nie, senang je boleh buat belian disini




Belian ini hanya boleh dilakukan dengan menggunakan kad kredit, akan tetapi bagi yang tiada kad kredit, korang juga boleh membuat belian menggunakan kad debit (maybank shj)

atau nak mudah dan ingin perkhidmatan secara COD, korang boleh hubungi terus Mie melalui whatsapp di sini Saya Nak Order Set Sakit Urat dan untuk info lebih lanjut dan ingin membuat pembelian, boleh hubungi disini 

Saya Nak Order

Normi MZ
010.3694948

Kisah Bagaimana Mama Jatuh Cinta dengan Shaklee


Assalammualaikum... Hai semua, hr nie rasa nak berkongsi cerita, Cerita Cinta Pandang PertaMa Mie... hehehehehe

Kalau nak tahu kisah cinta apa, haaa boleh la baca kisah selanjutnya nie

Nie bukan nk cerita cintakan org tau, tp bagaimana cintakan sesuatu yg berjaya menawan hati nie...
.
Mula berkenalan bila pregnant #aina, masa tu hb low, mcm2 doc bekalkan ms pregnant dulu utk naikkan hb... akhirnya en hubby bw balik si hijau n si putih (vita lea, vita c n ostematrix shaklee)... masa tu takut nak mkn, sbb mak pesan jgn mkn sebarangan time pregnant... heheheheh
.
Akhirnya cuba juga, Alhamdullilah OK result darah, bonus plak tu, gosok gigi pun dh  x berdarah, kejang kaki @ simpul biawak pun xdak ... syukur sgt..

.

Bila genap sj tarikhnya, lahirlah baby bambam #aina seberat 3.55kg... Syoknya time tu bila #aina nie tak kena langsung demam kuning @ jaundis...
.

Pada usia 3 bulan Allah bagi ujian sikit, baby #aina disahkan pneumonia... Ya Allah sedihnya rasa hati nie, mula la berikthiar dgn omega plak dan dalam Masa yg sama mama amalkan full set bf shaklee...
.
Aina kerap sgt demam dan perlu bergantung dgn nebulizer.... Dengan ikthiar, Alhamdullilah #aina bebas nebulizer diusia setahun....
.
#aina nie juga ekzema yg teruk, masih juga berikthiar dgn herbal blend dan basic H shaklee, tidak lupa juga omega utk mslh ekzema dia

.
Dalam masa yg sama, si #alif anak sulung mama, selalu demam  dek kerana tonsil, disebabkan kerap sgt tonsil #alif nie bengkak, so mama ikthiar dengan nutriferon, chew vita c dan mealshake, tidak lupa jg omega... klu ikutkan jika demam lebih dari 3 kali setahun disbb tonsil doktor mmg suggest utk operate buang tonsil tu, tp Alhamdullilah berikthiar dengan shaklee #alif makin sihat... setahun sekali je demam disbbkn tonsil
.

So nie la Kisah cinta pandang pertama mama dan anak2 ... semoga kami sekeluarga trus sihat, dan juga rezeki dpt fully breastfeeding... Rezeki dari Nya

.

Kalau2 ada yg sama masalah dgn mama, blh la cuba berikthiar dgn shaklee..... 👉 blh jalan2 tgk kisah mama disini www.normimz.com


Alhamdullilah dalam masa 14 hari sahaja, tyroid dah tak ada... Syukur






Testimoni pesakit tiroid, apa kata beliau...... 

" Normal.. Ein dah tak ada tyroid lagi 
Kata doktor dah tak payah makan ubat doktor lagi..
Just makan supplement yan Ein makan tu ja (vivix)
Haah ... Alhamdullilah sangat-sangat, padahal baru 14 hari makan vivix..
Syukur.. Aminnn "



Jom tengok macam mana vivix nie membantu pesakit tiroid :

  1. membantu dalam mengawal metabolisme, penuaan dengan memperbaiki enzim SIRT 1
  2. Membantu dalam meningkatkan fungsi tiroid dengan meningkatkan rembesan TSH melalui enzim sirtuin (SIRT 1), memberi kesan baik ke atas metabolisme
  3. Membantu dalam menormalkan sistem imun (tiroid nie barkait rapat dengan penyakit imun 
  4. Membantu dalam mengurangkan keradangan dan mencegah keradangan 
  5. Membantu dalam memperbaiki tenaga dari peringkat sel lagi (mitokondria)

Shaklee Bagi Kereta?? Biar betul nie...

Kalau sebut pasal MLM saja mesti tunjuk kereta free kan?? Tapi betul ke dalam shaklee pun dapat kereta..

Haaaa jangan panik dulu, sebenarnya bila dah join shaklee nie memang akan layak dapat car bonus, so tak kisah la samaada nak beli kereta ataupun tidak

Kelayakan utama untuk dapat car bonus perlulah naik rank supervisor dahulu, mudahkan tapi tak la semudah abc sahaja, perlu ada usaha dan bersungguh sungguh jika inginkan segala kelebihan yang ditawarkan oleh pihak shaklee nie..

So macam mana?? tak nak join ke?? selalu dengar bonus duit je kan, sebenarnya macam yang shaklee tawarkan bila kita join perniagaan menjual produk shaklee nie

Nak tau lebih lanjut.... boleh contact Mie ok 010.3694948


Dapat apa JOIN SHAKLE??


Assalammualaikum wbt

Selamat Petang semua.....


Ramai yang bertanya dengan Mie, apa yang Mie dapat sepanjang join shaklee nie.... Haaa meh sini nak bagi tau, macam-macam yang mie dapat ok

Sebelum nie Mie pernah tulis entry pasal nie, jemput baca lanjut disini OK... 
nie adalah salah satu sebab yang Mie dapat bila join shaklee nie, tak perlu keluar duit pun untuk beli vitamin keperluan sendiri tau.

Selain itu juga, apa yang best lagi adalah 
dengan hanya menggunakan modal yang rendah dan tidak perlu keluar rumah pun kita menjana pendapatan, haaaa elok sangat la klu suri rumah nak join nie, macam Mie plak memang bekerja, tapi dengan peluang yang shaklee bagi nie, tak membebankan langsung kerja yng sedia ada... 
Itu juga salah satu sebab 



Rawatan Ketika Terkena Chicken Pox







Pernah dengar Chicken Pox? Chicken pox selalunya mudah dijangkiti, jadi apa kata hari nie kita berkenalan sikit berkaitan Chicken Pox ni ok...
Beberapa persoalan berkaitan Chicken Pox yang anda perlu ketahui
Apakah Komplikasi Chicken Pox??
✔️boleh meninggalkan parut hodoh pada kulit
✔️pneumonia akan terjadi dan jika teruk boleh mengakibatkan kematian
✔️keradangan pada otak
Siapakah Golongan Yang Berisiko Tinggi Jika Terkena Chicken Pox??
✔️bayi yang baru lahir
✔️ibu hamil
✔️mereka yang mempunyai imun rendah
Bagaimana Cara Rawatan Chicken Pox??
✔Anda perlu ️minum banyak air untuk elakkan badan dehidrat
✔️ambil paracetamol untuk menurunkan demam
✔️sapu krim seperti calamine losyen
✔️sapu herbal blend
✔️jauhkan makanan bergaram
✔️jauhkan makanan bersitrus
Selain dari atas, anda juga boleh mencuba Set Chicken Pox ini

Akhirnya Hamil setelah 10 tahun menanti

Seronoknya hati ini bila mendapat berita gembira, kedatangan "orang baru" ...

Penantian berakhir bilamana segala ikthiar dan usaha membuahkan hasil...

Ikuti testimoni pengguna yang berjaya hamil dengan mengamalkan vivix 



Jika anda ingin berikthiar hamil dengan vivix, anda boleh hubungi saya

Pn.Mie : 010.3694948